|

Vacature niet meer actief

Strategisch adviseur directie 0,6-0,8 FTE

Ben jij onze nieuwe resultaatgerichte en betrokken strategisch adviseur? Ben jij dé sparringpartner voor onze directie? En wil jij onze ambities mee vormgeven? Ben jij analytisch sterk onderlegd, geïnteresseerd in onderwijs en kun jij ver vooruitdenken? Ga dan aan de slag op het Liemers college in Zevenaar!

Jouw rol
In deze nieuw vorm te geven functie ben jij de sparringpartner en rechterhand van de directie. Het is het jouw taak om onze ambities verder vorm te geven. Je bent kritisch, gaat discussies niet uit de weg en wat je zegt klopt. Onderdeel van je werk is voorbereiden van diverse overleggen, opstellen van beleidsstukken, monitoren van subsidies en bestedingen en deze doorvertalen naar acties. Je pakt hierin de rol van projectmanager door initiatief te nemen, planningen goed in de gaten te houden en te zorgen dat wat er moet gebeuren, gebeurt. Onze directie kan jou blindelings vertrouwen. Doelen stellen, analytisch denken en werken vanuit kansen geven jou energie. Je hebt een belangrijke rol in ons managementteam.

Wat ons kenmerkt? Wij zijn ambitieus en zeer betrokken! Wij stellen hoge eisen aan ons werk en aan elkaar. Dat houdt ons scherp. We dagen elkaar uit, zijn eigenwijs en denken graag out of-the-box.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de verschillende locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij bieden jou
Wij bieden een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je start met een jaarcontract en gaat aan de slag voor 0,6- 0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten goed? Dan gaan we deze zeker omzetten naar een vast contract.
  • Het salaris is conform CAO VO en op basis van kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 2.896,- en maximaal € 6.059,- bruto per maand (schaal 11 of 12, op basis van fulltime).
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk te sporten, je kunt kiezen voor een hogere reiskostenvergoeding, extra vrije dagen, aankopen doen via Coolblue en Bol.com.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Wij hebben een eigen huisacademie Quriuz en bieden opleidingen en trainingen aan via GoodHabbitz. Ook kun je deelnemen aan het inspiratienetwerk van adviseurs van de diverse scholen.
  • En wellicht het allerbelangrijkst, we bieden jou een geweldige baan, met veel ruimte en samenwerking, in een prachtige en authentieke omgeving, waar iedereen elkaar nog kent, zonder files en in het groen.

Jij biedt

  • Energie, pro-activiteit en analytisch vermogen!
  • Jij werkt zeer nauwkeurig en bent in staat mee te denken over complexe organisatorische, bedrijfskundige en onderwijskundige uitdagingen
  • Je beschikt over minimaal een afgeronde HBO opleiding en hebt HBO/WO werk- en denkniveau.
  • Heb je ervaring met rooster- en formatiezaken, kwaliteitsbeleid en onderzoek in scholen? Dan is dat een pre.

Overtuigd?
Lijkt deze functie passend? Kom dan bij ons in beeld. Wil je eerst bellen? Bel of app dan met onze rector, Laurens van Lier. Hij is bereikbaar, ook in de meivakantie, op 06- 57 57 54 28 of per mail: l.vanlier@liemerscollege.nl. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een CV met brief of juist video? Het kan allemaal. Doe dit uiterlijk 17 mei 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Je hoort snel van ons wanneer deze zijn.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!