|

Vacature niet meer actief

Pedagogisch ondersteuner/ leerling coördinator - 0,6 FTE (regulier)

Pedagogisch ondersteuner/ leerling coördinator - 0,6 FTE (regulier)
Ben jij onze nieuwe, enthousiaste Pedagogisch ondersteuner/ leerling coördinator? Heb je affiniteit met het onderwijs en ben je pedagogisch sterk? Wil jij werken op een school waar jouw bijdrage er werkelijk toe doet en die volop in beweging is? Ga dan aan de slag op de locatie Landeweer van het Liemers college!

WAT GA JE DOEN?
Je gaat ondersteuning verlenen op onze Zevenaarse school! Je vertolkt de rol van leerling coördinator, aanwezigheidscoach en pedagogisch ondersteuner tegelijk waardoor geen dag hetzelfde is. In de basis ben je verantwoordelijk voor de controle op de aanwezigheid van leerlingen, onderhoud je contact met ouders, coaches en met leerplicht.

In geval van conflicten zorg je ervoor dat leerlingen van de situatie leren door hen hierin te coachen en gerichte feedback te geven. Je hebt een voorbeeldfunctie en bent toegankelijk voor leerlingen en collega’s. Je bent duidelijk, betrokken en sociaal. “Hard op de inhoud en zacht op de relatie”.

Je bent positief ingesteld en denkt en werkt het liefst vanuit kansen. Je werkt proactief en zoekt actief naar mogelijkheden om docenten, mentoren en het ondersteuningsteam te ondersteunen in de begeleiding van leerlingen. Door jouw inzet is er rust in de school.

Je hebt affiniteit met onze doelgroep leerlingen. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Maatschappelijk werk, onderwijsondersteuning of Social Work. Echter vinden we het bovenal belangrijk dat je ervaring meebrengt en een uitgebreide toolbox om onze leerlingen op juiste wijze en toon te begeleiden.

Ook komen leerlingen bij je waarbij er in les even iets niet lukt. Je bespreekt wat beter kan en maakt samen met de docent en de leerling een plan. Daarnaast ondersteun je leerlingen in lessen of als ze specifieke leervragen hebben.

Met jouw pedagogische tact ben je in verbinding met de leerlingen en weten ze jou te vinden bij vragen. Je stimuleert en coacht onze leerlingen om zelf de regie te gaan pakken.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben.

Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per per direct (uiteraard startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract tot het eind van het schooljaar met een omvang van circa 0,6 FTE. Is er in het nieuwe jaar formatie en wederzijdse tevredenheid dan kan een vaste aanstelling tot de mogelijkheid behoren.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring op basis van schaal 8 conform CAO VO. Het salaris bedraagt minimaal € 2.439, - en maximaal € 3.686, - bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze uren wordt direct naar ratio aan je uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een diploma (MBO-4). Ervaring als pedagogisch ondersteuner is een pre.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 28 mei 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Deze zullen snel na sluiting plaats gaan vinden.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl en check onze socials. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Ilse Vos, Onderwijs Directeur Ilse is te bereiken via i.vos@liemerscollege.nl.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!