|

Vacature niet meer actief

Docent Biologie/M&N 2e graad, 0,6 | 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Biologie/ M&N 2e graad, 0,6 | 0,8 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij een enthousiaste docent Biologie en wil jij graag lesgeven op het vmbo? Heb jij een groot hart voor leerlingen en spreken onze 3 profielen: sport, cultuur en ondernemen jou aan? Ben jij erop gericht om het maximale uit leerlingen te halen? Begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk is als je goed contact hebt met de leerlingen? Ga dan aan de slag op 't Venster in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Je geeft les M&N aan de onderbouw en je geeft biologieles en algemene schoolvaardigheden. Je werkt actief mee in de vaksectie aan de ontwikkeling van ons onderwijs. Lesgeven doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen.

Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Je denkt graag proactief mee over innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Waarom werk ik op ’t Venster in Arnhem?
‘Ik heb als docent heel bewust voor ’t Venster gekozen. De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en direct. Hierdoor weet je wat je aan ze hebt en wat je van ze kan en mag verwachten. Op ’t Venster heb je als docent echt een toegevoegde waarde.

Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière. Dit spreekt mij als mens en docent erg aan!’ John van der Linde, docent Wiskunde Vmbo ‘t Venster.

OVER ONS
Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord biedt onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school) die talenten en topsporters extra faciliteiten biedt om studie en sport te kunnen combineren. Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wat onze locatie kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit de lat voor de eigen ontwikkeling hoog te leggen en mee te werken aan een veilige leer-werkomgeving op ’t Venster en daarbuiten.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 01 augustus 2023 (schooljaar 2023-2024) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract van circa 0,6 |0,8 FTE. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatie dan kan jouw contract omgezet worden naar vast.
  • Je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, -- en maximaal € 4.573, -per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in het bezit van een 2e graad bevoegdheid Biologie. Ben je net afgestudeerd of studeer je binnenkort af? Ook dan horen we graag van je!

LATEN WE KENNISMAKEN
Ben je geïnteresseerd? Dan ontvangen we graag voor 31 mei 2023 jouw CV en een korte aansprekende motivatie over wie jij bent én waarom jij de persoon bent die wij zoeken.

Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze afdelingsleider Tanja Fricke. Tanja is telefonisch te bereiken via 06- 34337964 of per mail op: t.fricke@vmbo-venster.nl. Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Let op: alleen sollicitaties via onze website www.werkenbijquadraam.nl worden in behandeling genomen.

MEER WETEN?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!