|

Vacature niet meer actief

Docent Nasktec 2e graad, 0,4 | 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Nasktec 2e graad, 0,4 | 0,6 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)
Ben jij de expert in de wondere wereld van de wetenschap die het Liemers College momenteel zoekt? Een zelfstandige docent Nasktec (een combinatie van natuurkunde, scheikunde & techniek)? Die graag zijn of haar kennis overbrengt op de jongere generatie van nu? Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Als Nasktec-docent ga je lesgeven aan onze leerlingen op de vmbo-locatie Landeweer.

Het vak Nasktec is breed opgezet; we leren onze leerlingen verschillende elementen van deze gedeelde vakken. We kijken naar de stoffen, materialen en de techniek om ons heen. Het proces van ontwerp tot product (techniek), aardse verschijnselen zoals; elektriciteit, krachten, trillingen en golven, straling, beweging en tijd (natuurkunde) en ook naar de afscheiding en verbinding van chemische reacties (scheikunde).

We laten onze leerlingen op een laagdrempelige manier kennismaken met het vak door het te doen! Daarom doen we proefjes, maken we werkstukken en besteden we tijd aan de theorie met de digitale lesmethode Insulae en Nova Mask. Deze lesmethode bereiden onze leerlingen voor op de vakken natuurkunde en scheikunde in de 3e klas.

Naast het prachtige vak geven, is het belangrijk voor de locatie Landeweer om een goede relatie met de leerlingen te hebben. Het vak is erg dynamisch waarbij het aantal uren Nasktec in eerste instantie de boventoon zal hebben aangevuld met een aantal uren Natuurkunde. Het zit in jouw aard om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team. Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor de duur van een schooljaar met een omvang van circa 0,4 tot 0,6 FTE (na wederzijdse tevredenheid en goed functioneren behoort een vaste aanstelling na een jaar tot de mogelijkheid)
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Het salaris bedraagt minimaal € 3.001,- en maximaal € 4.573,- (schaal LB CAO VO) bruto per maand, op basis van een fulltime dienstverband.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze uren wordt direct naar ratio aan je uitbetaald.
  • Een standaard reiskostenvergoeding voor woon-werkverkeer per kilometer, conform CAO VO.
  • Een goede en aantrekkelijke pensioenregeling bij Pensioenfonds ABP.
  • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere roostermakers. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze collega’s innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol te vervullen ben je (bijna) in bezit van een bevoegdheid Natuurkunde, scheikunde en/of techniek. Je hebt ervaring met lesgeven aan de onderbouw en werkt zelfstandig.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 05 juni 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider Louise Seger. Louise is te bereiken via l.seger@liemerscollege.nl of op 0316 583800.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Stationspoort 36
6902 KG Zevenaar Netherlands 4

Stationspoort 36 6902 KG Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!