|

Vacature niet meer actief

Leidinggevende facilitaire zaken, 0,7 FTE (regulier)

Leidinggevende facilitaire zaken, 0,7 FTE (regulier)
Ben jij ondernemend en kom je goed tot je recht in een dynamische omgeving? Heb jij ervaring met het leiding geven aan een facilitair team? Iemand die het team kan sturen en motiveren en daarnaast vermogen heeft om overzicht te houden? Ga dan aan de slag als bij Olympus College in Arnhem!

WAT GA JE DOEN?
Als leidinggevende facilitaire zaken bij het Olympus College stuur je een team van ca. 20 OOP-ers aan (conciërges, administratie, receptie, toa’s) die er samen voor zorgen dat de facilitaire werkzaamheden goed en zorgvuldig worden uitgevoerd, zodat onze leerlingen het beste onderwijs kunnen krijgen. Je bent als leidinggevende samen met je team verantwoordelijk voor een veilig en positief leer- en werkklimaat in de school.

Vanuit jouw leidinggevende ervaring weet jij de collega’s op een coachende manier verder te ontwikkelen, inspireren en enthousiasmeren. Je hebt een voorbeeldrol en weet als geen ander in te spelen op wensen en behoeften van het Olympus College in Arnhem.

Hierbij ben je het eerste aanspreekpunt voor facilitaire vraagstukken binnen de organisatie. Je bent daarin proactief, weet van aanpakken en je weet hoe jij je team kan motiveren. Je werkt hierin planmatig en bewaakt (i.s.m. de directie) de facilitaire budgetten.

We zoeken iemand die goed kan multitasken, iemand die het team stuurt en motiveert en daarnaast vermogen heeft om overzicht te houden.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

  • Er is hier veel aandacht voor het inwerken en begeleiden van nieuwe docenten;
  • De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten, ondersteunend personeel en leerlingen;
  • We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!
  • Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team.

OVER ONS
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (startdatum uiteraard in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een contract van 0,7 FTE voor de duur van 1 jaar. Bevalt het van beide kanten? Dan is een verlenging zeker bespreekbaar!
  • Afhankelijk van jouw kennis en ervaring word je ingeschaald in schaal 9 (minimaal € 2.755, - bruto per maand en maximaal € 4.164, - bruto per maand).
  • 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Vrije dagen conform CAO VO, in overleg op te nemen tijdens en buiten de schoolvakanties.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com, etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT VRAGEN WIJ VAN JOU?
Om deze functie succesvol uit te voeren heb je aantoonbare kennis en ervaring in de rol van Leidinggevende Facilitair. Daarnaast ben je enthousiast en gedreven om deze rol succesvol in te vullen

LATEN WE KENNISMAKEN!
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie voor 14 juni 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek. Meer informatie over Quadraam en de verschillende scholen lees je op www.quadraam.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met Emilie Masselink. Emilie is te bereiken per mail via e.masselink@olympuscollege.nl.

LET OP: Alleen sollicitaties via de sollicitatiebutton op www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling. Mochten wij verrast worden door het grote aantal reacties dan behouden wij ons het recht de vacature eerder te sluiten.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!