|

Vacature niet meer actief

Docent Duits 2e graads, 0,3 | 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Docent Duits 2e graads, 0,3 | 1,0 FTE (regulier, nieuwe schooljaar)

Ieder land heeft zijn eigen taal, cultuur en gewoontes. Ben jij Docent, ben jij de Duitse taal oppermachtig en weet je dit gemakkelijk over te brengen? Ben je pro-actief en vind jij het een uitdaging om aan de slag te gaan op een school waar altijd leven in de brouwerij is? Ga dan aan de slag als Docent Duits op het Liemers college. Lees snel verder!

WAT GA JE DOEN?
Als docent Duits ga je les geven aan onze vmbo onderbouw, bovenbouw & examenklassen aan zowel BB, KB als GT/TL. We hebben voor 1,1 FTE aan formatie verdeeld over de 3 locaties Zonegge, Didam en Landeweer. Er is dus ook een mogelijkheid van een kleinere aanstelling.

Naast je vaklessen houd je je bezig met het organiseren van excursies, het ontwikkelen van lesplannen en lesmateriaal en het enthousiasmeren van leerlingen voor het vak Duits. Dit doe jij op een inspirerende en motiverende manier. Het is je tweede natuur om te bekijken wat onze leerlingen nodig hebben. Waar nodig pas jij je werkvormen daar op aan. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige, ondernemende en energieke collega voor je team.

Jij herkent je in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, autonoom, resultaatgericht en initiatiefrijk.

OVER ONS
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de 4 locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s! Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 (startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

WAT BIEDEN WIJ JOU?
Wij bieden jou per 1 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Een dienstverband van een heel schooljaar met een omvang van circa 0,3 tot 1,0 FTE. Bevalt het van beide kanten uit goed en hebben we voldoende ruimte en formatie? Dan kan jouw contract zeker verlengd worden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001, - en maximaal € 4.573, - per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

WAT VRAGEN WIJ?
Om deze functie succesvol te vervullen ben je (bijna) in bezit van een bevoegdheid Duits. Ook starters in opleiding worden van harte uitgenodigd te reageren. We begeleiden je goed, een coach vanuit de interne begeleiding nieuwe docenten (IBD) is aanwezig en een eventuele buddy is mogelijk.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Verras ons met jouw sollicitatie voor 10 juni 2023. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal!

LET OP: We nemen alleen sollicitaties in behandeling via www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Meer informatie over Quadraam en het Liemers College lees je op www.quadraam.nl en www.liemerscollege.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen? Neem dan contact op met onze teamleider Serge de Bie. Serge is te bereiken via s.debie@liemerscollege.nl of op 0316 583800.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Loek Bueneker, 06 - 23 35 05 67 of Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!