|

Vacature niet meer actief

Pedagogisch medewerker / Onderwijsassistent voor de studieruimte 0,8 - 1,0 FTE, 't Venster

Pedagogisch medewerker / onderwijsassistent 0,8 - 1,0 FTE, 't Venster

Het team van vmbo ´t Venster is per 28 augustus op zoek naar een Pedagogisch medewerker/onderwijsassistent die bijdraagt aan een plezierige leeromgeving in de studieruimte op de school. Help jij ons mee in deze ondersteuning en onze leerlingen mee te helpen en te begeleiden naar een goede toekomst? Dan zijn wij op zoek naar jou!

WAT GA JE DOEN?
Als Pedagogisch medewerker ben jij iedere dag in de studieruimte. Je zorgt voor een veilig- en prettig leerklimaat in de studieruimte. Je ondersteunt leerlingen in het leren-leren en geeft huiswerkbegeleiding. Je ondersteunt leerlingen bij het zelfstandig werken. Tijdens de les vang je leerlingen op die het nodig hebben om prikkelarm te werken. Daarnaast vang je leerlingen op die worden verwijderd uit de les, je voert ondersteuningsgesprekken en bekijkt wat de leerlingen of docenten nodig hebben zodat dit voorkomen kan worden. Je ondersteunt de leerlingen in het herstelgesprek met de docent. Je bent een onmisbare schakel binnen de school en maakt onderdeel uit van het ondersteuningsteam.

Je hebt een voorbeeldfunctie en bent toegankelijk voor leerlingen en collega’s. Je bent duidelijk, betrokken en sociaal. “Hard op de inhoud en zacht op de relatie”. Je bent positief ingesteld en denkt en werkt het liefst vanuit kansen. Je werkt proactief en zoekt actief naar mogelijkheden om docenten, mentoren en het ondersteuningsteam te ondersteunen in de begeleiding van leerlingen. Door jouw inzet is er rust in de school.

Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek van de doelgroep leerlingen waarmee je gaat werken. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, humor en ervaring zorg jij voor een positief leefklimaat.

WAT BRENG JE VERDER MEE?
Je hebt affiniteit met onze doelgroep leerlingen. Je hebt bij voorkeur een afgeronde opleiding richting Onderwijsassistent, Maatschappelijk werk, onderwijsondersteuning of Social Work. Echter vinden we het bovenal belangrijk dat je ervaring meebrengt en een uitgebreide toolbox om onze leerlingen op juiste wijze en toon te begeleiden.

Omdat we een school zijn met veel verschillende nationaliteiten is het een pré als je naast het Nederlands ook het Turks, Papiaments óf Arabisch machtig bent.

WAT BIEDEN WIJ JOU?

Wij bieden jou met ingang van 28 augustus 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO.

  • Het betreft een aanstelling voor minimaal een jaar. Bevalt het van beide kanten goed en is er formatie? Dan is verlenging zeker bespreekbaar!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.047,- en maximaal €2.961,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen gaat.
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

LATEN WE KENNISMAKEN!
Ben je geïnteresseerd? Maak dan jouw interesse kenbaar door jouw CV en motivatiebrief toe te sturen voor 15 juli. De gesprekken vinden plaats op maandag 17 juli.

Meer informatie over Quadraam en het Vmbo 't Venster lees je op https://www.quadraam.nl en https://www.vmbo-venster.nl. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over de vacature? Neem dan contact op met de vacaturehouder Judith Hoekstra. Judith Hoekstra is te bereiken per mail j.hoekstra@vmbo-venster.nl of via het telefoonnummer van 't Venster 026 - 320 9850.

STATUS PROCEDURE OF MEER WETEN?

Wil je meer weten over de status van je sollicitatie of over de procedure klik dan hier. Wil je graag iemand spreken dan kan je contact opnemen met Recruitment; Mathijs Huis In 't Veld, 06 - 28 94 91 31 of mail via vacature@quadraam.nl. Benieuwd wat wij jou allemaal te bieden hebben en wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

SOLLICITATIEPROCES:

LET OP: Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!