|

Vacature niet meer actief

Instructeur/ docent verzorging (in opleiding)

Wil jij aan een écht kleine klas van 8 leerlingen (soms minder) lesgeven? Maak als instructeur of docent verzorging (in opleiding) het verschil bij onze praktijkonderwijs leerlingen! Als docent verzorging heb jij de unieke kans om blijvende impact te maken op het leven van onze leerlingen en bereid je hen voor op een zelfstandig leven. Ben je op zoek naar een boeiende en persoonlijke onderwijsomgeving? Dan is het praktijkonderwijs bij Symbion Didam iets voor jou!

Het gaat goed met Symbion en daardoor is er ruimte voor versterking! We hebben ruimte voor instructeurs & docenten AVO, LO, verzorging en techniek!

Wij bieden jou:

  1. Leerlingen die je hart stelen: Onze leerlingen zijn de allerleukste! Ze zijn uniek en vol potentieel. Als docent verzorging bij Symbion Didam krijg je de kans om hun zelfvertrouwen te vergroten, hen te motiveren en hun interesse in leren aan te wakkeren. Elke dag is een nieuw avontuur met deze geweldige leerlingen!
  2. Grenzeloze ruimte om te ondernemen: Bij Symbion geloven we in de kracht van creativiteit. Als docent verzorging krijg je hier de vrijheid om buiten de gebaande paden te treden. Wil je een les buiten geven? Waarom niet! Wil je sociale vaardigheden ontwikkelen door les te geven in een andere leeromgeving? Gewoon doen! Bij Symbion moedigen we avontuurlijk lesgeven aan en geven we je alle ruimte om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden.
  3. Leerlingen écht leren kennen: Bij Symbion draait alles om persoonlijke aandacht. Onze gouden weken, uitgebreide kennismakingen en maatwerk per leerling zorgen ervoor dat jij de leerlingen in je klas door en door kent. Je kunt je onderwijs precies afstemmen op hun behoeften en differentiëren als een pro. Als je dol bent op maatwerk en graag een persoonlijke band opbouwt met je leerlingen, dan zul je je hier helemaal thuis voelen!
  4. Weinig tot geen toetsdruk en examenstress: Bij Symbion draait het niet om cijfers en toetsen. Hier hebben we de luxe om de focus te leggen op het echte leren, de voorbereiding op vervolgonderwijs, op de arbeidsmarkt en het creëren van een prachtige toekomst. Geen toetsdruk betekent dat leerlingen zich beter kunnen ontwikkelen. Bij Symbion krijg je de tijd en ruimte om echt impact te maken.

Maar dat is nog niet alles. Als je bij Symbion komt werken, krijg je:

  • Kleine klassen: Je geeft les aan 8 leerlingen (soms minder). Zo kun je echt alle aandacht geven aan de leerlingen.
  • Unieke ondersteuning: Bij Symbion hebben we een schoolcoach die tijdens de lessen aanwezig kan zijn en de verbinder is tussen docent en leerling. Deze coach helpt je bij het vinden van oplossingen en zet eventuele conflicten om in waardevolle leermomenten.
  • Een goede sfeer: De sfeer bij Symbion is echt goed! Je zult je meteen thuis voelen in ons warme en hechte team. Wil je het zelf ervaren voordat je solliciteert? Loop gerust een dagje met ons mee en proef de sfeer!
  • Diversiteit: Bij Symbion omarmen we diversiteit. Ons team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden en genders. Er is ruimte voor meer verschillende culturen.
  • Samenwerking met het bedrijfsleven: Bij Symbion werken we nauw samen met het bedrijfsleven. De leerlingen lopen veel stages. Je krijgt de kans om leerlingen in contact te brengen met de praktijk. Als docent ben je nauw betrokken bij alle ontwikkelingen.

Klinkt dit als jouw droombaan? We zoeken collega’s die:

  • Echt oog hebben voor de relatie met leerlingen.
  • Bereid zijn om te groeien en te leren, zowel professioneel als persoonlijk.
  • Naadloos kunnen aansluiten op individuele behoeften.
  • In staat zijn om prioriteiten te stellen en hun eigen gedrag te sturen.
  • Reflectief vermogen, zelfvertrouwen en stevigheid uitstralen.
  • Een luchtige en ontwapenende benadering hebben.
  • En je hebt een instructeurs diploma, lesbevoegdheid (pabo of lerarenopleiding) of HBO opleiding in de richting van verpleegkunde, pedagogiek of Social Work, aangevuld met onderwijsbevoegdheid (of je bent bezig deze te behalen).

Over Symbion in Didam

Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 185 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste onderwerpen waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Motiveren en inspireren, leren van elkaar, ambitieus en denken vanuit kansen!

En wist je dat we ook graag collega's verwelkomen met ervaring uit andere sociale sectoren? Jouw unieke achtergrond en kennis kunnen onze leerlingen inspireren en hen voorbereiden op de echte wereld. Een instructeursdiploma of onderwijsbevoegdheid volgt dan nog, dus laat je daardoor niet tegenhouden!

Ons aanbod
Wij bieden je zo spoedig mogelijk een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Het aantal uren per week bepalen we in samenspraak. We kunnen je in ieder geval tot 0,6 FTE aan uren bieden. Voor meer uren is een combinatie met andere vakken ook mogelijk.
  • We bieden je een jaarcontract met uitzicht op vast!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw competenties, rol en ervaring en eventuele bevoegdheid. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.439, - en maximaal € 4.573, - per maand (schaal 8, 9 of LB van de CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ben je vrij tijdens de schoolvakanties, ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Wil jij fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, fiscaal aantrekkelijk aankopen doen via Coolblue of Bol.com. Kan allemaal!

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Laten we kennismaken
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Wil je eerst even bellen? Bel gerust met Kenneth Tsang, locatiedirecteur van Symbion. Kenneth is bereikbaar via: 06-28 63 85 06. Let op: vanwege de zomervakantie zijn we slechter bereikbaar en reageren we mogelijk later.

Solliciteer! Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit uiterlijk 3 september 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Solliciteer nu via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Symbion

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!