|

Vacature niet meer actief

Student/docent Wiskunde (in opleiding)

Ben jij op zoek naar een nieuw avontuur? Wil jij je duurzaam verbinden aan een school, of sta je juist te popelen om je passie voor wiskunde te delen terwijl je tijdelijk extra uren werkt? Of heb je een tussenjaar en wil je graag impact maken binnen het onderwijs? Wat je situatie ook is, bij Quadraam hebben we een unieke kans voor jou!

Voor diverse scholen zoeken we -tijdelijk danwel vast- versterking. Je gaat dus lesgeven op een of meerdere van onze 14 scholen. Voor jou de manier om kennis te maken met Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep en haar scholen.

Over ons
Bij Quadraam bieden we meer dan alleen een baan. We bieden een omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen:

  • Uitdagende werkomgeving: Ontdek en inspireer leerlingen op een van onze scholen, of misschien wel op meerdere locaties. De keuze is aan jou.
  • Flexibiliteit: Tijdelijk of regulier dienstverband van 0,1 tot 1 FTE, of breid je huidige contract uit met tijdelijke uren.
  • Groei en Netwerken: Ontwikkel jezelf via GoodHabitz of onze huisacademie Quriuz met masterclasses, workshops en netwerkmogelijkheden met andere docenten wiskunde.

Wij zoeken
Wij zijn op zoek naar studenten, zij-instromers of docenten wiskunde (in opleiding) die graag een belangrijke bijdrage willen leveren aan het onderwijs! Belangrijk is, is dat je beschikt over pedagogische kwaliteiten, flexibel bent, Nederlands op C2 (native) niveau beheerst en vanzelfsprekend een kei bent in wiskunde.

En ben jij al werkzaam bij Quadraam en wil jij graag tijdelijk onze scholen ondersteunen? Dan komen we graag met je in contact.

Ons aanbod
Wij bieden jou een inspirerende en uitdagende werkomgeving op een van onze scholen (of misschien wel een combinatie). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Het aantal uren per week bepalen we uiteraard in samenspraak, evenals de locatie/school.
  • We kunnen je een tijdelijk contract bieden, maar heb je nu vast elders? Dan is starten met een vast contract zeker bespreekbaar.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw competenties, rol en ervaring en eventuele bevoegdheid.
  • Vanzelfsprekend ben je vrij tijdens de schoolvakanties, ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Wil jij fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, fiscaal aantrekkelijk aankopen doen via Coolblue of Bol.com. Kan allemaal!

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Laten we kennismaken
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Wil je eerst even bellen of overleggen, of meekijken op een van de scholen? Bel of app gerust met Marieke de Wildt. Marieke is bereikbaar op 06-456 41 694.

Reageer!
Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Solliciteren kan via ‘solliciteer nu’ op onze werken bij website tot en met oktober 2023. Geef bij je sollicitatie aan hoeveel uren je wilt werken en op welke scholen.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Arnhem
Netherlands 1

Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!