|

Vacature niet meer actief

Functioneel applicatiebeheerder

Zijn techniek, onderwijs en innovatie jouw passie? Ben jij een gedreven en analytisch sterke professional met een passie voor het beheren en optimaliseren van onze bedrijfskritische applicaties? Heb je niet alleen oog voor techniek, maar ook voor heldere en effectieve communicatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jouw baan
Als functioneel applicatiebeheerder ben je de schakel tussen onze bedrijfsprocessen en de technische oplossingen zoals SomToday en Business Objects die deze ondersteunen. Je begrijpt de behoeften van gebruikers en vertaalt deze naar functionele specificaties. Je monitort en analyseert de prestaties van applicaties, signaleert knelpunten en zoekt naar duurzame oplossingen. Hierbij gebruik je jouw scherpe analytische vermogen om problemen snel te doorgronden en op te lossen.

Wat jou onderscheidt, zijn jouw uitstekende communicatievaardigheden. Je kunt complexe technische concepten begrijpelijk en duidelijk over te brengen aan zowel technische als niet-technische gebruikers. Je luistert goed naar onze docenten en collega’s en vertaalt hun feedback naar verbeteringen en aanpassingen. Jouw vermogen om te communiceren en samen te werken is van grote waarde en zorgt voor een goede samenwerking.

Wij bieden jou

  • Impactvolle rol: Als applicatiebeheerder bij het Liemers College heb je directe invloed op de manier waarop technologie wordt ingezet om het onderwijs te ondersteunen. Je draagt bij aan het creëren van een soepele digitale leeromgeving voor zowel docenten als leerlingen.
  • Samenwerking met onderwijsprofessionals: Je krijgt de kans om nauw samen te werken met docenten en andere onderwijsprofessionals. Je begrijpt hun behoeften en vertaalt deze naar functionele oplossingen die het lesgeven en leren optimaliseren.
  • Diversiteit van taken: Je werk als applicatiebeheerder bij het Liemers College is gevarieerd en uitdagend. Je zult betrokken zijn bij het oplossen van technische problemen, het implementeren van nieuwe systemen en het trainen van gebruikers.
  • Waardering en Impact: Je inzet als applicatiebeheerder wordt enorm gewaardeerd. Door jouw werk kunnen docenten en leerlingen efficiënter werken en wordt de kwaliteit van het onderwijs verhoogd.
  • Bijdrage aan toekomstige generaties: Door bij het Liemers College te werken als applicatiebeheerder draag je bij aan het verbeteren van de onderwijservaring van jonge mensen. Je bent een cruciale schakel in het voorbereiden van toekomstige generaties op succes.

Kortom, werken als functioneel applicatiebeheerder bij het Liemers College biedt een unieke kans om technische expertise te combineren met een positieve impact op het onderwijs. Als je op zoek bent naar een dynamische en betekenisvolle rol in de IT-wereld, dan is dit de plek voor jou!

Over het Liemers college
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de verschillende locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

De directie van het Liemers College gaat uit van dienend leiderschap. Iedere medewerker krijgt op het Liemers College de ruimte en het vertrouwen om invulling te geven aan zijn of haar opdracht, om te leren en te ontwikkelen.

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Jij biedt
We zijn op zoek naar een proactieve professional met HBO werk- en denkniveau verkregen door een opleiding in bijvoorbeeld de richting van informatica. Je bent communicatief sterk, beschikt over analytisch vermogen en je kan goed samenwerken.

Je toont initiatief, hebt een oplossingsgerichte houding en je kan goed omgaan met werkdruk, vooral tijdens belangrijke periodes zoals de examenafhandeling en de voorbereiding van de jaarovergang. Heb je ervaring met het werken met SomToday dan is dat zeker een pre. Verder heb je ervaring met het werken in een vergelijkbare functie.

Wij bieden jou!
Wij bieden je een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • We zoeken een collega die bij voorkeur 0,6-0,8 FTE wil werken, maar de uren stemmen we graag af op basis van jouw beschikbaarheid. Reageer dus vooral, ook al ben je wellicht minder beschikbaar!
  • We bieden je een contract met de intentie deze na een jaar om te zetten naar vast
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je tenminste wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.439, - en maximaal € 3.686,-(CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Veel vrije dagen.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor professionalisering! Om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Sfeer proeven, dat kan.
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Mail of bel dan met onze onderwijsdirecteur, Ilse Vos. (i.vos@liemerscollege.nl, of bel 06- 28638515). Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 10 september a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek.

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!