|

Vacature niet meer actief

Docent Engels

Docent Engels

Welkom op onze vmbo school het Westeraam in Elst!

Ben jij een bevlogen docent Engels? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij Engels op een eigentijdse manier over? Heb jij een groot hart voor onze vmbo-leerlingen?

Ben jij erop gericht om het maximale uit je leerlingen te halen door een praktische insteek te kiezen? En begrijp jij ook dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? #jijmaakthetverschil

Wil jij werken op een school waar jouw bijdrage er werkelijk toe doet, en die volop in beweging is? Ga dan aan de slag op het Westeraam in Elst!

Jouw baan
Als docent Engels speel je een cruciale rol in de vorming van onze leerlingen. Je geeft les aan onze vmbo onder- en bovenbouw klassen. Jouw expertise en passie voor het vak dragen bij aan een positieve leeromgeving waarin taalvaardigheid, communicatie en cultureel begrip centraal staan. Naast je reguliere lessen heb je natuurlijk ook oog voor individuele aandacht voor leerlingen die net dat extra duwtje in de rug nodig hebben. Onze school biedt volop begeleiding en een toegewijde schoolcoach staat voor je klaar om je te ondersteunen bij je persoonlijke en professionele groei.

Wie ben jij?
Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Je voegt echt iets toe! Daarnaast beschik je over de volgende eigenschappen:

 • Je bent dol op het werken met vmbo-leerlingen en hebt hierin ruime ervaring.
 • Je weet als geen ander dat persoonlijke aandacht de basis is voor optimale leerprestaties.
 • Je begrijpt dat onderwijs pas echt landt als leerlingen weten waaróm ze leren.
 • Je bent een kei in coachend lesgeven en individuele coaching
 • Je hebt lef! We zitten midden in een verandering. Daarop heb je in grote mate invloed maar je moet het wel leuk vinden om die te pakken!
 • Je bent praktijkgericht en ondernemend; je haalt de buitenwereld graag naar binnen.
 • Je houdt van samenwerken, zowel binnen de school als daarbuiten.
 • Je staat te trappelen om samen met je collega’s een deel van ons onderwijs opnieuw vorm te geven en daarin eigenaarschap te nemen.
 • Je bent een aanpakker en komt helemaal tot je recht in een hecht team met veel autonomie binnen kaders.
 • Je bent flexibel, wendbaar, creatief en denkt “out of the box”.
 • Je bent 2e graads bevoegdheid of bent bijna klaar met je studie.

Waarom werk ik op Het Westeraam?

 • Contextrijk onderwijs zorgt ervoor dat ik mijn leerlingen beter kan uitleggen waarom zij dingen leren. Dat zorgt voor meer gemotiveerde kids in mijn klas. Clemon Franssen, docent Nederlands
 • Met één team verantwoordelijk zijn voor zowel het onderwijskundig, als het pedagogische aspect van ons onderwijs, zorgt voor verbinding. Ik voel daardoor veel meer eigenaarschap. Charlotte van den Brink, Docente Mens & Wereld
 • Leren gebeurt samen en vanuit nieuwsgierigheid. Op basis van vertrouwen haal je het beste in elkaar naar boven. Dat je van waarde mag zijn in het leerproces van de leerling is waarom ik op HW werk. Nikki Kolks, docente Engels

OVER ONS
Het Westeraam is een jonge en levendige vmbo-school in Elst (Gelderland). We bieden onze 650 leerlingen drie routes : de basisberoepsgerichte, de kaderberoepsgerichte en de gemengde leerweg.

Ons uitgangspunt? Leerlingen de kennis en vaardigheden leren waaraan zij in de toekomst veel hebben. Wij kénnen en zíen onze leerlingen en hebben oog voor wie zij (willen) zijn. Buitenschools leren, maatwerk in onderwijs en persoonlijke ontwikkeling staan centraal.

We zijn volop Ons Wereld Onderwijs aan het ontwikkelen. Dit draait om contextrijk onderwijs via een persoonlijke leerroute met regie op het eigen leren. Meer weten? Bekijk dan dit filmpje! In ons enthousiaste, fijne team krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden: samen werken en samen ontwikkelen vanuit nieuwsgierigheid, vertrouwen en verbinding!

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de onderwijsgroep met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij werken veel samen met de Quadraam-scholen vmbo Maarten van Rossem in Arnhem-Zuid en met het aangrenzende Lyceum Elst (mavo, havo en vwo).

Wij bieden jou…
Wij bieden jou per 9 oktober 2023 (uiteraard startdatum in overleg) een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden, conform CAO VO:

 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.
 • Je ontvangt een tijdelijk contract voor circa 0,6 tot 0,7 FTE vanaf oktober tot medio maart vanwege zwangerschapsvervanging.
 • in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.001,00 en maximaal € 4.573,00 per maand (CAO-VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • 8% vakantietoeslag en een eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen
Uiteraard ben je in (bijna) in het bezit van een tweedegraads bevoegdheid Engels en heb je affiniteit met de doelgroep.

Sfeer proeven, dat kan!
Ben je geïnteresseerd en wil je ons team graag ontmoeten? Dat kan. Maak een afspraak voor een rondleiding of bel voor meer informatie met Conny Haukes, afdelingsleider bovenbouw. Conny is te bereiken per mail c.haukes@quadraam.nl of via het centrale telefoonnummer van het Westeraam 0481-362935. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer

Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit voor 1 oktober 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Solliciteer nu via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel! (De gesprekken zullen plaatsvinden in de werkweek van 2 t/m 6 oktober).

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Het Westeraam

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!