|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent

Technische onderwijsassistent
Ben jij dol op de wereld van de bètavakken? Deel jij graag je kennis met onze leerlingen en stimuleer je hen zelf te ontdekken? En dan ook nog een voorliefde voor Scheikunde? Ga dan aan de slag als Technisch onderwijs Assistent op het Lyceum Elst!

Wat ga je doen?
Als onderwijsassistent in Bètavakken (met de nadruk op scheikunde) ben je een essentieel onderdeel van ons team. Je zorgt ervoor dat de Bètavakken in zowel de onderbouw als de bovenbouw soepel verlopen. Je verantwoordelijkheden omvatten:

  • Lesvoorbereiding: Je bereidt lesopdrachten voor en zorgt ervoor dat alle benodigde materialen en technieken beschikbaar zijn voor een effectieve leerervaring.
  • Docentenondersteuning: Je staat onze docenten bij in de klas en biedt waardevolle assistentie tijdens de lessen.
  • Toezicht: Je houdt toezicht om de veiligheid van onze leerlingen te waarborgen en bent proactief in het voorkomen van mogelijke risico's.
  • Uitleggen: Je hebt plezier in het werken met kinderen en kunt duidelijke en praktische instructies geven.

We zoeken een enthousiaste, georganiseerde, flexibele, en proactieve onderwijsassistent. Je bent toegankelijk, gericht op samenwerking en hebt een gastvrije instelling.

Over ons
Bij Lyceum Elst bloeien we op als een bruisende, groeiende, jonge school! Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 november of eerder indien mogelijk een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,7 FTE, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.175, - en maximaal €3.262,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt...
Uiteraard ben je in het bezit van Een MBO diploma technisch onderwijsassistent (niveau 4) of een vergelijkbare opleiding. Jij bent daarnaast als begeleider toegankelijk, flexibel en enthousiast en hebt een affiniteit met de leerlingen. Heb je ook nog ervaring als TOA? En in scheikunde? Dan is dat zeker een pré!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi! Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met onze conrector bovenbouw, Wout Claessens. Wout is bereikbaar via mail (w.claessens@lyceumelst.nl), of via het Lyceum Elst telefoonnummer: 0481-362920.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 1 oktober a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!