|

Vacature niet meer actief

Pedagogisch Congiërge

Pedagogisch Congiërge
Ben jij een aanpakker en heb je oog voor detail? Ben jij zelfstandig, maar werk je ook graag samen in een team en houd je ervan je handen uit de mouwen te steken? Kom je graag in contact met jongeren? Ga dan aan de slag als pedagogisch conciërge in deze gedeeltelijke combinatierol op onze locatie Landeweer!

Wat ga je doen?
Het Liemers College locatie Landeweer is op zoek naar een pedagogisch conciërge. Jij bent de gastheer of -vrouw van onze school. Je vindt het leuk om bij te dragen aan een veilig en rijk schoolklimaat door op de gangen, aula’s en pleinen met onze leerlingen te werken. Ook zorg je voor een schoon, opgeruimd en goed verzorgd gebouw.

Je werk bestaat dus uit twee onderdelen: pedagogisch en facilitair. Jij bent iemand die dat goed weet te balanceren! De volgende taken word jij dan ook enthousiast van:

 • Je begeleid leerlingen op sociaal-emotioneel gebied, waarbij je hen ondersteunt en een luisterend oor biedt.
 • Je zal proactief optreden om ruzies en conflicten te voorkomen, waarbij je gebruikmaakt van jouw vermogen om situaties te de-escaleren.
 • Je kan conflictsituaties oplossing door middel van bemiddeling, waarbij je de belangen van alle betrokkenen in acht neemt en tot duurzame oplossingen komt.
 • Je zal samenwerken met docenten, mentoren en andere betrokkenen om passende ondersteuning te bieden aan leerlingen met specifieke behoeften.
 • Daarnaast voer je natuurlijk klussen en ondersteuning uit op facilitair vlak.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. Onze kernwaarde? Openheid, reflectief en humor.

Bij ons krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze visie is dan ook: “Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.” Dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

"Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!"

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 oktober 2023 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 1,0 FTE (fulltime), met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €1.979, - en maximaal €2.827,-bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Jouw persoonlijke ontwikkeling vinden wij ook belangrijk. Daarom hebben wij onze huisacademie Quriuz. Je kunt via Quriuz diverse masterclasses en workshops volgen, maar ook netwerken met andere docenten. Daarnaast hebben wij Q-Highschool waarbij onze docenten innovatieve projecten kunnen opzetten en begeleiden.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt...
Jij durft de uitdaging aan te gaan om pedagogische taken op te pakken. Daarnaast heb je affiniteit met de doelgroep en kan je snel de verbinding aangaan met onze leerlingen. Je bent graag het goede voorbeeld voor leerlingen en een prettige collega. Je herkent jezelf in de woorden: zelfstandig, ondernemend, gericht op samenwerken, resultaatgericht en energiek. Je bent in het bezit van een BHV certificaat of je bent bereid om dit te halen.

Heb je enige ervaring? Dan heb je zeker een streepje voor. Maar ook zonder ervaring nodigen we je uit om te solliciteren! Een meeloopdag is onderdeel van de sollicitatieprocedure.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met onze teamleider Louise Seger op 0316-583800 (l.seger@liemerscollege.nl).

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 september a.s.
Zijn wij na het zien van jouw motivatie en CV enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Let op: alleen reacties via www.werkenbijquadraam.nl nemen wij in behandeling.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Landeweerdijk 9 6902 KA
Zevenaar Netherlands 3

Landeweerdijk 9 6902 KA Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!