|

Vacature niet meer actief

Administratief specialist leerlingen administratiesysteem

Administratief specialist leerlingen administratiesysteem

Ben jij een proactieve, accurate en zelfstandig werkende administratief medewerker en maak je nieuwe systemen je snel eigen? Zorg jij er graag voor dat de zaken goed geregeld zijn? Dan zoekt het Stedelijk Gymnasium in Arnhem jou!

Jouw baan
Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de administratie in ons leerling administratiesysteem Somtoday. Je maakt het mogelijk dat alle gebruikers zonder problemen aan de slag kunnen met het systeem.

Je draagt onder andere zorg voor, het bouwen en onderhouden van de cijferstructuur, het verwerken van mutaties en ook de verwerking van alle relevante aanpassingen op verzoek van de schoolleiding, het generen van rapportages behoort ook tot je taken. Tot slot regel je, in overleg, de autorisaties in Somtoday.

Als administratief medewerker ondersteun je de leerlingenadministratie en de financiële administratie. Denk daarbij aan het bijhouden van de leerlingenadministratie, het verwerken van facturen en het verwerken van de post.

Verder ondersteun je de processen rondom examens en het plannen van bijvoorbeeld ouderavonden.

Wij bieden jou

  • Impactvolle rol: Als administratief specialist leerlingen administratiesysteem heb je directe invloed op de manier waarop technologie wordt ingezet om het onderwijs te ondersteunen. Je draagt bij aan het creëren van een soepele digitale leeromgeving en goed georganiseerde administratie voor zowel docenten als leerlingen.
  • Samenwerking met onderwijsprofessionals: Je krijgt de kans om nauw samen te werken met docenten en andere onderwijsprofessionals. Je begrijpt hun behoeften en vertaalt deze naar oplossingen die het lesgeven en leren optimaliseren.
  • Diversiteit van taken: Je werk als administratief specialist leerlingen administratiesysteem is gevarieerd en uitdagend. Zo zul je onder andere betrokken zijn bij werkzaamheden rondom administratieve registraties en mutaties maar ook bij het maken en het analyseren van managementrapportages middels onze technologische systemen.
  • Waardering en Impact: Je inzet als administratief specialist leerlingen administratiesysteem wordt enorm gewaardeerd. Door jouw werk kunnen docenten en leerlingen efficiënter werken en wordt de kwaliteit van het onderwijs verhoogd.
  • Bijdrage aan toekomstige generaties: Door bij het Stedelijk Gymnasium te werken als administratief specialist leerlingen administratiesysteem draag je bij aan het verbeteren van de onderwijservaring van jonge mensen. Je bent een cruciale schakel in het voorbereiden van toekomstige generaties op succes.

Kortom, werken als administratief specialist leerlingen administratiesysteem bij het Stedelijk Gymnasium biedt een unieke kans om je administratieve en technische expertise te combineren met een positieve impact op het onderwijs. Als je op zoek bent naar een dynamische en betekenisvolle rol in de administratie, dan is dit de plek voor jou!

Waarom werken op het Stedelijk Gymnasium Arnhem?

Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.

Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.

Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.

Over het Stedelijk Gymnasium
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met 750 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen.

Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

Wij bieden jou!
Wij bieden jou per direct (uiteraard startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Een dienstverband van een jaar voor 0,8 FTE met uitzicht op vast
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je in de meeste gevallen wordt ingeschaald in schaal 7. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.175,- en maximaal € 3.262,- per maand (CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi ABP pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt

Je bent proactief en digitaal vaardig. Aan een half woord heb je genoeg en je vindt gemakkelijk de weg binnen de school. Om alle taken goed uit te kunnen voeren ben je accuraat, klantvriendelijk, stressbestendig en flexibel. Jouw communicatieve vaardigheden zijn zowel mondeling als schriftelijk goed ontwikkeld.

Verder heb je een relevante mbo-opleiding afgerond en daarnaast enkele jaren ervaring met het proces van een leerling administratie systeem. Ervaring met Somtoday of anders Magister binnen het voortgezet onderwijs is een sterke pre. Tot slot kun je prima zelfstandig werken en ook in een team goed functioneren.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Sybe Rebel, Rector Stedelijk Gymnasium, mail s.rebel@gymnasiumarnhem.nl of bel even naar het centrale telefoonnummer van de school: (026) 320 98 40. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit voor 27 september. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je zo spoedig mogelijk uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!