|

Vacature niet meer actief

Toetscoördinator

Welkom op het Olympus College in Arnhem!
Wil jij een belangrijke rol spelen in het onderwijs en werken met leerlingen die jouw energie en inzet nodig hebben? Dan is dit dé kans voor jou om je carrière een boost te geven als toetscoördinator op het Olympus College in Arnhem!

Jouw baan
Het Olympus College in Arnhem is op zoek naar een enthousiaste en toegewijde toetscoördinator om ons team voor lange tijd te versterken. Als toetscoördinator heb jij een belangrijke rol in het coördineren van toetsweken, herkansingen en inhaaltoetsen. Zo zorg je voor:

1. Efficiënte toetsplanning: In samenwerking met de dienstdoende teamleider zorg je voor een vlekkeloze uitvoering van toetsweken, herkansingen en inhaaltoetsen. Je bent de troubleshooter bij eventuele problemen en zorgt voor snelle oplossingen.
2. Instructies en samenwerking: Je communiceert duidelijke instructies naar docenten en werkt nauw samen met de roostermaker om de planning van toetsweken, herkansingen en surveillances te optimaliseren.
3. Informatiebeheer: Je verzamelt tijdig de benodigde informatie over de te plannen toetsen en bespreekt dit met de roostermakers en de administratie van de toetsweken.
4. Toetsmateriaalbeheer: Je coördineert het verzamelen van toetsen bij docenten en zorgt ervoor dat deze tijdig worden aangeleverd bij de repro. Daarnaast bereid je de toetsruimten voor en zet je digitale toetsen gereed voor gebruik. Ook coördineer je het uitgiftepunt en zorg je voor een nauwgezette registratie van toetsresultaten, inclusief het controleren van aantallen en het zorgvuldig archiveren van toetsen met de bijbehorende leerlingenlijsten.
5. Faciliteiten voor leerlingen: Je houdt bij welke leerlingen extra faciliteiten nodig hebben, zoals meer tijd of ondersteuning met een laptop.
7. Herkansingen en inhaalmomenten: Je inventariseert toetsen voor herkansingsdagen of inhaalmomenten en beheert de inschrijving van leerlingen daarvoor.
8. Flexibiliteit: In rustigere perioden van toetsen sta je open om flexibel bij te springen bij andere onderwijsondersteunende taken in de school.

Geen dag zal dus hetzelfde zijn, en je krijgt volop gelegenheid om je organisatorische vaardigheden en probleemoplossend vermogen te tonen!

Over het Olympus college
Het geven/nemen van autonomie, ontwikkelen van competenties en het onderhouden van een goede onderlinge relaties zit ons in het DNA. Bij ons wordt iedere leerling gezien en bieden we maatwerk. We staan voor inclusie, maatschappij nabij onderwijs en gelijke kansen voor iedereen!

Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook in de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders.

De sfeer in onze school is erg prettig. Er is veel wederzijds respect tussen docenten, ondersteunend personeel en leerlingen. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.olympuscollege.nl/.

Jij biedt:

  • Nauwkeurigheid: Je hebt oog voor detail en zorgt ervoor dat de juiste faciliteiten en toetsen klaarliggen. Je werkt secuur en zorgt voor een gestructureerde aanpak.
  • Communicatieve vaardigheden: Je communiceert effectief en prettig met collega’s en leerlingen. Je weet informatie op de juiste manier over te brengen en bent een goede luisteraar.
  • Organisatorisch vermogen: Je kunt goed plannen en organiseren, waardoor je toetsen tijdig kunt inplannen en het uitgiftelokaal efficiënt kunt coördineren.

Verder ben je flexibel en krijg je energie van problemen oplossen.

Om deze rol goed uit te kunnen voeren vragen we mbo+/ hbo werk- en denk niveau. Denk aan bijvoorbeeld een opleiding als onderwijsassistent of een hbo opleiding zoals facilitaire dienstverlening of soortgelijk.

Ons aanbod
Wij bieden je per direct een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Het aantal uren per week bepalen we in samenspraak. We kunnen je in ieder geval tot 0.6 FTE aan uren bieden.
  • We bieden je een jaarcontract met uitzicht op vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw competenties, rol en ervaring. Je salaris bedraagt minimaal € 2.047, - en maximaal € 2.961, - per maand (schaal 6 van de CAO VO bruto per maand op basis van fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ben je vrij tijdens de schoolvakanties, ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Wil jij fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, fiscaal aantrekkelijk aankopen doen via Coolblue of Bol.com. Kan allemaal!

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Laten we kennismaken
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een CV met brief of juist een videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit uiterlijk zondag 1 oktober 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag kort daarna uit voor een gesprek. Heb je vragen? Mail dan gerust naar Ilja Faber, rector van het Olympus college. Ilja is bereikbaar via i.faber@olympuscollege.nl.

Solliciteer nu via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!