|

Vacature niet meer actief

Ondersteuningscoördinator/ orthopedagoog

Welkom bij het Liemers College in Zevenaar!

Wil jij aan de slag als ondersteuningcoördinator op onze havo/ vwo en Agora locatie in Zevenaar? Heb je een hart voor onderwijs en wil je positieve impact maken in het leven van jonge mensen? Dan is deze vacature bij Liemers College, locatie Heerenmäten in Zevenaar, echt iets voor jou!

Jouw baan
Wegens het vertrek van onze collega zijn wij per 1 november a.s. op zoek naar een ondersteuningcoördinator die ons team de komende jaren komt versterken.

Je hebt een belangrijke rol in het coördineren van de ondersteuning en bent eindverantwoordelijk voor de inhoud van de begeleidingstrajecten. Dit doe je door advies en ondersteuning te bieden aan leerlingen en nauw samen te werken met de trajectgroepbegeleider, RT'er en schoolmaatschappelijk werk. Ook stem jij af met ouders/verzorgers, docenten en het MT en adviseer en confronteer jij daar waar nodig. Veder ben je betrokken bij thema’s als beleidsvorming, verzuim, het pedagogisch klimaat, het schrijven van OPP’s, het schrijven en aanvragen van TLV’s en het contact met de samenwerkingspartners. Je vergadert regelmatig met het ondersteuningsteam. In voorkomende gevallen ben je aanspreekpunt voor externe organisaties als gemeenten en organisaties voor jeugdzorg en neem je deel in externe overleggen.

Van nature denk en werk je vanuit oplossingen en je weet als geen ander de leerlingen op een positieve manier te benaderen. Met geduld en humor weet jij jouw team te inspireren en komen collega’s en leerlingen graag naar jou toe.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. Onze kernwaarde? Openheid, reflectief en humor.

Bij ons krijg je volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Onze visie is dan ook: “Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.” Dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

"Ik ben hier gaan werken omdat ik houd van deze doelgroep. De directheid en openheid van de leerlingen maakt het heerlijk om met deze groep te werken. We werken hard en we werken echt samen aan onze gezamenlijke doelen. Samenwerken is een must in onze school!"

Je werkt op locatie Heerenmäten in Zevenaar. Naast het reguliere havo en vwo (+) onderwijs bieden wij Agora onderwijs aan. Bij Agora halen kinderen een regulier diploma, maar via een andere route. Wat Agora anders maakt, is dat een kind bij ons leert vanuit zijn/haar eigen interesses. Bij Agora werken we niet met vakken, maar met challenges.

Benieuwd naar Agora Liemers college? Bekijk hier onze video met docenten en leerlingen aan het woord.

Wij vragen
Omdat je aan het werk gaat op onze havo/vwo-locatie is ervaring met deze doelgroep en kennis van gedrag- en leerproblematiek bij deze groep leerlingen zeker een pre. Je beschikt over sterk pedagogische en didactische vaardigheden en bent organisatorisch sterk. Bij voorkeur heb je ervaring met leidinggeven en coördineren.

Verder vragen wij een relevante HBO opleiding zoals pedagogiek of toegepaste psychologie of ben je een universitair opgeleide gedragswetenschapper (orthopedagogiek, psychologie).

Wij bieden jou!
Wij bieden je per 1 november 2023 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

  • Het aantal uren per week bepalen we uiteraard in samenspraak. We kunnen je zeker 0,6-0,8 FTE bieden.
  • We bieden je een jaarcontract met uitzicht op vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw competenties, rol en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10 of schaal 11. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.755,- en maximaal € 5.329,- (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vrij tijdens de schoolvakanties.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor professionalisering! Om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Sfeer proeven, dat kan
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Wil je eerst even bellen alvorens je solliciteert? Bel of app gerust met Laurens van Lier, onze rector. Laurens is bereikbaar op 06- 57 57 54 28 of per mail: l.vanlier@liemerscollege.nl. Ook via onze socials en website kun je een goede indruk krijgen van onze school.

Wil je direct reageren? Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit uiterlijk 1 oktober 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel!

En verder
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben of wil je weten of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl en doe de test! En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!