|

Vacature niet meer actief

Docent Nederlands (in opleiding)

Docent Nederlands (in opleiding)

Welkom bij het Liemers College Landeweer!

Ben jij gepassioneerd over de Nederlandse taal en wil je deze liefde graag overbrengen op onze leerlingen? Wil jij leerlingen inspireren om hun taal-en communicatievaardigheden te ontwikkelen? Wil jij een vast onderdeel worden van onze bevlogen taalsectie Nederlands? Lees dan snel verder.

Jouw baan
Als docent Nederlands ga je voornamelijk onze vmbo onderbouw -en/of bovenbouw (klas 1, 2 & 3) lesgeven. Jij inspireert, motiveert en begeleidt jouw leerlingen in hun taalvaardigheid en begrip van de Nederlandse taal.

Wij bieden jou een baan waarbij je:

  • Bouwt aan een sterke basis: Je bouwt aan taalvaardigheid, analytisch denken en communicatievaardigheden. Hiermee bereid je jouw leerlingen voor op de uitdagingen van het examen en het vervolgonderwijs.
  • Creativiteit en communicatie leert ontwikkelen: je moedigt verbeeldingskracht aan bij schrijven, debatteren en tekstanalyse. Hiermee help je de leerlingen om hun communicatieve vaardigheden te vergroten.
  • Nieuwsgierigheid en leren stimuleert: je zorgt voor een inclusieve en positieve leeromgeving waarin leeArlingen worden aangemoedigd om vragen te stellen, samen te werken en kritisch na te denken over de wereld om hen heen. Je biedt individuele begeleiding en ondersteuning om hun leerproces te optimaliseren.
  • Liefde voor de Nederlandse taal ontwikkelt: Je hebt de kans om liefde voor de Nederlandse taal te stimuleren door boeiende lessen te geven. Je laat leerlingen ervaren wat de kracht is van onze mooie taal!

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar.

Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s!

Wij zijn onderdeel van Quadraam. Dit is de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Wij bieden jou
Wij bieden jou per direct (uiteraard startdatum in overleg) uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • We bieden je een jaarcontract en hebben in ieder geval formatie voor 0,6 FTE aan reguliere uren.
  • We gaan voor een duurzame samenwerking en hebben dus de intentie het contract na 1 jaar direct om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder werken ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren. We gaan graag het gesprek over de mogelijkheden met je aan.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.001, - en maximaal €4.573,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi ABP pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt...
Uiteraard ben je in bezit van een bevoegdheid Nederlands, of ben je in opleiding.
Met jouw ervaring in lesgeven, natuurlijke affiniteit met de doelgroep en zelfstandige werkhouding ben jij in staat leerlingen op een leuke en leerzame manier kennis te laten maken met de wereld van taal!

Geen docent maar wel interesse?

Wist je dat we ook graag collega's verwelkomen met ervaring uit andere sociale sectoren? Jouw unieke achtergrond en kennis kunnen onze leerlingen inspireren en hen voorbereiden op de echte wereld. Of je nou de bereidheid hebt om je bevoegdheid te behalen, al docent in wording bent, onderwijsassistent bent met veel ervaring en ambities of iemand uit de praktijk met voornemens? Laat je hier dan vooral niet door tegenhouden om te reageren! We horen graag van je.

Sfeer proeven, dat kan!
Ben je geïnteresseerd en wil je graag eerst een kijkje in de keuken? Dat kan! Maak een afspraak voor een rondleiding of bel voor meer informatie. Louise Seger, onze teamleider is te bereiken per mail l.seger@liemerscollege.nl of telefonisch 06-43610656 of via 0316 - 58 3800 of het vaste telefoonnummer van Liemers College.

Solliciteer! Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal! Doe dit uiterlijk 3 oktober 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Solliciteer nu via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Tot snel! (De gesprekken zullen plaatsvinden in week 40 of 41).

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers Lan algemeen

Landeweerdijk 9 6902 KA
Zevenaar Netherlands 3

Landeweerdijk 9 6902 KA Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!