|

Vacature niet meer actief

NT2 en rekenen

NT2 en rekenen
Bied jij graag een veilige en kansrijke start aan jonge nieuwkomers? Neem jij de tijd voor persoonlijke aandacht en onderwijs op maat voor onze leerlingen? Dan zoeken wij jou bij de internationale schakelklas Arnhem!

Jouw baan
Als docent op de internationale schakelklas Arnhem (ISK) zorg jij samen met jouw collega’s voor een rijk taalbad. Met jouw kennis en vaardigheden om nieuwkomersleerlingen effectief te onderwijzen in jouw vakgebied.

 • Je implementeert activerende didactiek om variatie en uitdaging in de lessen te bieden.
 • Je creëert een veilige leeromgeving waarin elke leerling individueel wordt ondersteund en erkend. Met doorzettingsvermogen, creativiteit, differentiatie en onderwijservaring zorg jij voor een positief leerklimaat.
 • Je bent een teamspeler en kunt samenwerken om een gevarieerd onderwijsaanbod te ontwikkelen en aan te passen aan de behoeften van de leerlingen. Het werkplezier ontstaat door de diversiteit en dynamiek met deze doelgroep.
 • Naast het geven van jouw vak, word je samen met een duo-mentor ook mentor van een klas. Samen draag je bij aan de brede ontwikkeling van de leerling en help je de leerling een volwaardige plek te vinden in de Nederlandse maatschappij.

In het schooljaar 2023-2024 werken we met twee locaties. Je komt op één van de locaties te werken.


Over ons
De internationale schakelklas Arnhem (ISK Arnhem) is een school voor leerlingen van 12 tot 16 jaar die net in Nederland zijn komen wonen. Met 45 verschillende nationaliteiten is de ISK op dit moment een kleurrijke en dynamische school.

Onze school biedt een veilige en kansrijke start aan jonge nieuwkomers, die sinds kort in de regio Arnhem wonen. Dit zijn niet alleen vluchtelingen of statushouders, maar ook kinderen van arbeids- en kennismigranten. In gemiddeld twee jaar tijd bereiden gedreven en betrokken onderwijsprofessionals leerlingen voor op het reguliere onderwijs, zodat zij net als alle jongeren in Nederland hun talenten kunnen ontwikkelen en een toekomst kunnen opbouwen. In het ISK-traject ligt de focus op intensief taal- en rekenonderwijs, vakken als Engels en Mens en Natuur die straks nodig zijn in het vervolgonderwijs, kennis van de Nederlandse normen, waarden & gebruiken, zelfredzaamheid en sociale integratie. Persoonlijke aandacht en maatwerkonderwijs staan hierbij centraal.

ISK Arnhem staat voor:

 • Een veilige landing in Nederland: In een stabiele, open en kleurrijke omgeving bieden deskundige en betrokken docenten leerlingen de ruimte om te oefenen en hun toekomst te ontdekken.
 • Volwaardig nieuwkomersonderwijs op maat, dat aansluit bij het vervolgonderwijs: Met aandacht voor wie de leerling is, wat de leerling al kan en wat de leerling nodig heeft.
 • Het ontwikkelen van talenten en persoonsvormend onderwijs: Zodat de leerling als ieder ander kind kan bouwen aan een mooie toekomst.

Het team kenmerkt zich door samen te gaan voor een veilig pedagogisch klimaat, waardoor leerlingen zich naar capaciteit kunnen ontwikkelen. Binnen de teamcultuur hechten we grote waarde aan veiligheid, vertrouwen en autonomie. Iedere nieuwe collega is heel erg welkom; we kijken om naar elkaar en geven elkaar erkenning voor het mooie werk dat we mogen doen. Deze grondhouding komt ten goede aan rijk en boeiend nieuwkomersonderwijs en een stevig team dat wel van een uitdaging houdt.

Wij bieden...

 • Een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.
 • Je komt terecht in een professioneel, maar ook warm team dat echt voor de leerlingen wil gaan. Je krijgt daarnaast ruimte, vrijheid en vertrouwen om de regie te pakken in je werk!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Als ISK kunnen we je vanwege de fluctuerende leerlingaantallen niet direct een nieuwe aanstelling toezeggen voor het schooljaar. Het gesprek over jouw perspectief en mogelijkheden binnen Quadraam zullen we dan ook direct vanaf jouw start voeren.
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Jij brengt een afgeronde Pabo-opleiding of een tweedegraads bevoegdheid voor het VO mee. Je hebt daarnaast een afgeronde NT2-opleiding en/of aantoonbare én relevante ervaring met het geven van NT2 aan nieuwkomersleerlingen tussen de 12 en 18 jaar. Wij vragen ook ervaring in het geven van rekenen, bij voorkeur aan nieuwkomersleerlingen. Als laatste is het belangrijk dat jouw taalniveau minimaal C2 is als je het vak NT2 gaat geven en voor andere lessen minimaal B2. Jij bent namelijk degene die onze leerlingen voorbereid op het Nederlandstalige onderwijs.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi! Heb je nog vragen of wil je graag een kijkje in de keuken nemen? Neem dan contact op met Sanne van der Veen (Afdelingsleider, s.vanderveen@isk-arnhem.nl).

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 26 april 2024. Laat je niet ontmoedigen door deze late deadline, want als we voldoende raakvlakken zien, dan nodigen wij jou meteen uit voor een gesprek om te kijken naar jouw mogelijkheden bij ISK Arnhem!

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

ISK Arnhem

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!