|

Vacature niet meer actief

Afdelingsleider vwo

Ben jij klaar voor een leiderschapsrol bij het Liemers College en wil je een positieve impact hebben op de ontwikkeling van onze vwo-leerlingen en collega's? Heb je een visie op onderwijsontwikkeling en professionalisering? Ben je doelgericht en behoud je het overzicht? Wil je deel uitmaken van ons gedreven team? Lees dan verder.

Jouw baan
Als afdelingsleider ben jij het verbindende element voor mentoren en een cruciale schakel in het bewaken van leerlingzaken binnen jouw afdeling. Je hebt niet alleen oog voor de ontwikkeling en prestaties van onze leerlingen, maar werkt ook intensief samen met mentoren om hen te ondersteunen. Samen bereiden jullie leerlingbesprekingen voor en sturen deze aan. Daarnaast voer je regelmatig overleg met onze orthopedagogen, om ervoor te zorgen dat leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben, de juiste begeleiding krijgen.

Maar dat is niet alles. Jij bent de inspirerende leider van een team van ongeveer 25 betrokken collega's, en jij creëert een positieve en stimulerende werkomgeving. Je gaat uitdagingen niet uit de weg; sterker nog, je gaat ze actief aan. Jouw doel is om je collega’s te stimuleren in hun ontwikkeling en hen te helpen groeien. Je bent helder in de verwachtingen van onze organisatie en deelt deze actief in de school.

Samen met je teamleden draag je de verantwoordelijkheid voor de ontwikkeling en uitvoering van het onderwijs in vwo-klassen 3 tot en met 6. Dit omvat diverse aandachtsgebieden, zoals de ontwikkeling van het gymnasium en het excellentiebeleid. Ook ben jij een drijvende kracht achter leerlingparticipatie en breng je innovatieve ideeën in over de professionalisering van onze teams en collega's. Tijdens teambijeenkomsten geef je sturing aan je teamleden en werken jullie gezamenlijk aan het behalen van afdelingsdoelen.

Last but not least, jij voert gesprekken met secties om de resultaten en doelen te bespreken, wat direct bijdraagt aan de voortdurende verbetering van ons onderwijs.

Over ons
Het Liemers College is een brede school verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. De school is onderdeel van Quadraam, een stichting met veertien middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Ondanks onze omvang voelt elke locatie klein en persoonlijk aan. Onze visie is: 'Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.' Dit geldt niet alleen voor onze leerlingen, maar ook voor onze collega’s. Als afdelingsleider maak je deel uit van ons LMT (Locatiemanagementteam), waar je nauw samenwerkt met de centrale directie, opleidingsdirecteuren en de afdelingsleiders.

Wij bieden jou
Wij bieden je een inspirerende en uitdagende werkomgeving per 1 december 2023 (of eerder indien mogelijk). Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform cao VO:

  • Een jaarcontract voor 0,8-1 fte, met de intentie dit na een jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling in schaal 12 (minimaal € 3.334,- bruto per maand en maximaal € 6.665,- bruto per maand), afhankelijk van kennis en ervaring.
  • Een vaste onkostenvergoeding van € 25,- per maand.
  • Een maandelijkse bruto vergoeding ter hoogte van 5% van het maandsalaris ter compensatie van (eventueel) overwerk.
  • Reiskostenvergoeding, ABP pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Dit kun je naar wens inzetten voor bijvoorbeeld sporten, een extra vrije dag of aankopen via Coolblue of Bol.com.
  • Een (werk)telefoon en device.
  • Deelname aan onze Frisse blikken (intervisie), coaching, opleidingen & trainingen voor leidinggevenden.

Naast deze arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam nog veel meer te bieden. Meer weten? Klik hier.

Wij vragen

Om deze functie succesvol te kunnen vervullen, vragen we het volgende van jou:

  • Bij voorkeur een 1e graads bevoegdheid.
  • Dat je graag deel uitmaakt van een dynamisch MT en daarin een actieve bijdrage wilt leveren.
  • Communicatieve vaardigheden en vermogen om te verbinden met leerlingen, collega’s en ouders.
  • Balans tussen relatiegericht en resultaatgericht handelen.
  • Duidelijke visie op onderwijsontwikkeling en professionalisering.
  • Focus op samen leren en ontwikkelen, waarbij je het goede voorbeeld geeft aan je teamleden.
  • Omgevingsgericht, met de bereidheid tot samenwerken met mensen en organisaties binnen je eigen school en daarbuiten.

Solliciteer
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Wil je eerst even bellen of een rondleiding? Stuur dan een mailtje aan onze onderwijsdirecteur, Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl of bel haar op: 06- 47488776.

Wil je direct reageren? Verras ons met jouw sollicitatie en kies vooral de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal. Doe dit uiterlijk zondag 22 oktober 2023. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je kort daarna graag uit voor een eerste kennismaking.

Een ontwikkelassessment kan onderdeel uitmaken van de selectieprocedure.

Meer weten?
Bijvoorbeeld over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, of je bij Quadraam en haar scholen past? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl of volg ons op Instagram. En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!