|

Vacature niet meer actief

Mentor/Docent AVO

Mentor/docent AVO
Begeleid jij graag leerlingen tot hun volle potentie? Geef je persoonlijke aandacht en ben je geduldig? Dan ben jij de toegewijde en empathische mentor die wij zoeken!


Jouw baan
Als mentor speel je een belangrijke rol in het welzijn, de motivatie en de prestaties van onze leerlingen. Je bent de steunpilaar voor de leerlingen terwijl ze hun eerste stappen zetten in het voortgezet onderwijs.

Als mentor van leerjaar 1, heb je op dinsdag, woensdag en vrijdag een uitdagende klas voor je staan. Jij staat stevig in je schoenen en weet hen op een unieke wijze te motiveren. Naast het mentorschap geef je de klas ook AVO lessen en een deel van de klas kooklessen.


Jij bent...
Om deze functie goed uit te kunnen voeren zijn een aantal eigenschappen belangrijk:

  • Jij kunt omgaan met de uitdagingen die op je pad komen;
  • Jij hebt inzicht in de behoeften van de leerlingen en speelt hierop in;
  • Je bent empathisch en geduldig en zet dit in om een vertrouwensband met leerlingen op te bouwen.

Over ons
Produs is de praktijkschool in Arnhem Zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 170 leerlingen met een team van 40 collega’s. Belangrijke thema's waar wij aan werken zijn: Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling.

"Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.”

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap, wat betekent dat zij zeer toegankelijk en benaderbaar zijn en ons de ruimte en het vertrouwen geven om je functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.produsarnhem.nl/werken-bij-produs

Wij bieden...
Onze collega gaat met zwangerschapsverlof en daarom zoeken wij tijdelijke versterking. Wij bieden jou per half januari een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor 0.6 FTE.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Natuurlijk neem jij een tweedegraads of pabo bevoegdheid mee. Verder geniet jij ervan om nauw samen te werken met onze leerlingen en je voelt een sterke affiniteit met hen. Je biedt onze leerlingen structuur en duidelijkheid. Jouw persoonlijkheid is inspirerend & warm en zorgt ervoor dat de kinderen graag naar jou toe komen. Daarnaast deins je niet terug van een uitdaging.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Nicole Roseboom, n.roseboom@produsarnhem.nl, 06 38328775.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 9 november a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!