|

Vacature niet meer actief

Financial controller

Financial Controller
Welkom bij Quadraam! Bij Quadraam werken we iedere dag hard om ervoor te zorgen dat leerlingen én onze collega’s de ruimte hebben om ‘grenzeloos te leren’. Als Financial Controller draag je hieraan bij door de scholen te ondersteunen vanuit de dienst Bedrijfsvoering. Wij zijn op zoek naar een financial controller die het team bedrijfsvoering komt versterken!

Jouw baan
Als Financial Controller speel je een cruciale rol bij Quadraam door te zorgen voor een solide financiële basis. Je bent de hoeksteen van onze financiële stabiliteit en vervult diverse belangrijke taken, waaronder:

  1. Betrouwbare administratie: Je waarborgt de nauwkeurigheid en integriteit van onze financiële administratie, waardoor we altijd weten hoe we ervoor staan.
  2. Liquiditeitsbewaking: Door het opstellen van prognoses en deel te nemen aan de treasurycommissie, houd je onze liquiditeit in de gaten en zorg je ervoor dat we financiële uitdagingen met vertrouwen tegemoet kunnen treden.
  3. Beheer van het betaalverkeer: Als een van de key-users in het key-user overleg ben jij de specialist in het optimaliseren van financiële processen, met name op het gebied van betalingsverkeer.
  4. Procesbewaking en verbetering: Je hebt de verantwoordelijkheid om de werkzaamheden binnen het team Financiën uit te voeren, maar we verwachten ook dat je problemen signaleert en innovatieve verbetervoorstellen doet. Hierdoor zorgen we voor een voortdurende optimalisatie van onze financiële processen en een betrouwbare gegevensinvoer.
  5. Coördineren jaarrekening, subsidies en accountantscontrole: Je coördineert het jaarrekeningtraject en onderhoudt nauw contact met de accountant om ervoor te zorgen dat onze financiën aan de hoogste normen voldoen. Daarnaast ben je betrokken bij subsidietrajecten en coördineer je deze.
  6. Controle van diensten: Als controller van de diensten van het CBQ (Bedrijfsvoering, Communicatie, Onderwijs en Onderzoek en HR) ben je de schakel tussen financiën en deze de verschillende afdelingen, waardoor je bijdraagt aan het succes van de organisatie.

Kortom, als Financial Controller bij Quadraam ben jij de financiële specialist die Quadraam en de diverse scholen pro-actief adviseert en ondersteunt.

Over jou
Als deel van ons team, ben jij een enthousiaste, toegankelijke collega. Je bent een professional met een onafhankelijke werkhouding die moeiteloos overschakelt tussen teamspeler en solist, afhankelijk van wat het moment vereist. Het plannen en prioriteren van taken is jouw tweede natuur. Je weet eenvoudig bevindingen en analyses op heldere wijze zowel schriftelijk als mondeling over te brengen. Daarnaast is hands-on, pragmatisch denken én doen, en doelgericht handelen voor jou vanzelfsprekend.

En dat is nog niet alles:

  • Een vleugje ongeduld en een ondernemende geest zorgen ervoor dat je kansen ziet en grijpt.
  • Je bezit een scherp analytisch vermogen en de vaardigheid om het grotere geheel te overzien.
  • Dienstverlening zit in je DNA, en je bent zeker niet bang om vragen te stellen.
  • Je past je gemakkelijk aan aan de behoeften van anderen en hebt een flexibele houding.
  • Betrouwbaarheid is jouw vanzelfsprekend; je houdt je aan afspraken en anderen weten dat ze op jou kunnen rekenen.

Wij vragen
Om deze functie succesvol uit te oefenen vragen we het volgende:

  • Minimaal een afgeronde hbo opleiding in de richting van bedrijfseconomie, accountancy of controlling.
  • Je bent toe aan een 2e of 3e stap in je carrière en hebt bij voorkeur 3-5 jaar relevante werkervaring in een soortgelijke functie.
  • Je hebt bij voorkeur ervaring binnen het onderwijs of een publieke omgeving.
  • Ervaring met AFAS is zeker een pre.

Wie zijn wij?
Wij zijn Quadraam! Elke dag werken meer dan 1.600 gepassioneerde professionals op 14 middelbare scholen in de regio Arnhem, de Liemers en Overbetuwe aan de toekomst van onze leerlingen. Bij Quadraam is geen dag hetzelfde, omdat we verschillende soorten scholen hebben, van praktijkonderwijs tot gymnasium en van regulier onderwijs tot Montessori. Quadraam biedt het allemaal! Hoewel onze scholen verschillend zijn, delen we belangrijke kenmerken, zoals het belang van samenwerking, plezier, teamspirit, een open cultuur, ontwikkeling, vertrouwen en het benutten van kansen. Bij ons krijgen docenten en medewerkers volop ruimte en vertrouwen om hun vak op de beste manier vorm te geven!

Wij bieden jou
Naast ruimte voor zelfstandig werken bieden wij jou uitstekende arbeidsvoorwaarden die aansluiten bij de CAO VO.

  • We bieden je graag een dienstverband van 0,8- 1 FTE.
  • We bieden je een jaarcontract met uitzicht op vast.
  • Hybride werken behoort uiteraard tot de mogelijkheden.
  • Je wordt ingeschaald op basis van jouw competenties, rol en ervaring in schaal 10. Het salaris varieert van minimaal € 3.031,- tot maximaal € 5.030,- bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.
  • Daarnaast ontvang je een reiskostenvergoeding, een uitstekend pensioen, 8% vakantietoeslag én een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Bij een fulltime dienstverband heb je een persoonlijk budget van 90 uur dat je naar eigen wens kunt gebruiken. Zo kun je fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg opnemen of aankopen doen via Coolblue of Bol.com.

Naast deze aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam nog veel meer te bieden! Lees hier meer!

Sfeer proeven? Dat kan!
Ben je nieuwsgierig geworden? Geweldig! We willen heel graag met je in contact komen. Wil je eerst wat meer informatie of een rondleiding? Bel of mail met Bjorn Pothoff, Business controller. Bjorn is bereikbaar op telefoonnummer: 06 30556553 of per mail: b.pothoff@quadraam.nl.

Wil je direct solliciteren? Verras ons dan met jouw sollicitatie en kies vorm die bij jou past, een CV met brief of videoboodschap. Het kan allemaal. We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk op 19 november 2023. Als we voldoende raakvlakken zien, nodigen we je graag uit voor een kennismaking. De gesprekken zullen plaats vinden op 22 november (1e ronde) en 24 november (2e ronde). Fijn als je daar alvast rekening mee wilt houden.

Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl. We horen graag snel van je!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Centraal Bureau Quadraam (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!