|

Vacature niet meer actief

Docent natuurkunde

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste docent Natuurkunde om ons team te versterken. Kan jij alles vertellen over klassieke en moderne natuurkunde? En wil je aan de slag in een frisse, bevlogen sectie? Dan nodigen wij je uit om te solliciteren bij Liemers College!

Jouw baan
Je gaat lessen natuurkunde verzorgen, waarbij je lesgeeft aan de derde en voornamelijk bovenbouwklassen van de havo en het vwo. In de derde klas leggen de leerlingen met behulp van online en eigen geschreven materiaal de basis voor de bovenbouw. In de bovenbouw besteden de leerlingen veel aandacht aan onderzoeken en het maken van onderzoeksverslag.

Jij weet onze leerlingen alles te vertellen over zowel klassieke als moderne natuurkunde en dit doe je op een begrijpelijke en enthousiaste manier. Je bent gericht op het aanleren van vaardigheden en hebt ideeën over hoe je dit kunt verwerken in je lessen. Naast het verzorgen van natuurkunde-lessen sta je open voor het geven van het modulaire vak ‘Natuur Leven Technologie (NLT)’. Hier maak je met een vakoverstijgende module leerlingen enthousiast over een onderwerp dat ook jouw persoonlijke interesse heeft.

Je vindt het een leuke uitdaging om onze leerlingen te motiveren voor het vak, maar kan ook zeker goede ondersteuning bieden aan de leerlingen die wat meer moeite hebben met leren. Je bent een betrokken docent die naast de leerlingen staat. Voor je collega's ben je een prettige gesprekspartner met eigen ideeën over het vak en je bent bereid bij te dragen aan een groeiende database voor les ideeën en opdrachten.

Daarnaast word je mentor, waarbij je meegaat van leerjaar vier tot en met het eindexamen. Je bouwt aan een goede band en helpt ze bij hun sociaal emotionele ontwikkeling tot adolescent. Je hebt een leerlinggerichte houding en bent goed benaderbaar voor leerlingen en ouders. Je begeleidt tevens de leerlingen in hun studio oriëntatie, met behulp van ons LOB-programma en decaan.

Jij bent...
Jij bent proactief en helpt onze leerlingen om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Je bent laagdrempelig benaderbaar, creatief en innovatief en weet lesstof gemakkelijk over te brengen op de jongere generatie.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. We staan voor openheid, zijn reflectief en houden van humor.

Locatie Heerenmäten is een Geo Future School in oprichting. Aan de hand van toekomstgerichte vragen gaan de leerlingen vakoverstijgend met modules aan het werk. Ze gaan op bezoek bij bedrijven in De Liemers en verdiepen zich in een onderwerp als ‘hoe bouw je een duurzame stad’? Een belangrijk onderdeel van het concept is de vaardighedenlijn. Wil je meer weten? Vakoverstijgend leren over de vraagstukken van de toekomst | Geo Future School

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per 8 januari (na de kerstvakantie) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8 – 1.0 FTE, met de intentie deze na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Of later in het jaar starten? Ook dan komen we graag met je in contact! Om andere mogelijkheden te bespreken: bel met Marieke de Wildt (06-45641694).
  • Wij bieden ondersteuning vanuit de sectie en docentcoaches om jou te begeleiden.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je bent (bijna) eerstegraads bevoegd. Ben je een zeer ervaren tweedegraads docent en lijkt het je interessant je eerstegraads bevoegdheid te behalen? Reageer dan vooral!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen of meelopen met de vaksectie? Neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 06 47488776.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 24 november a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!