|

Vacature niet meer actief

Docent AVO / mentor

Lijkt het jou fantastisch om AVO lessen te verzorgen aan de leukste leerlingen van Arnhem, namelijk onze praktijkschoolleerlingen? Wil je graag maatwerk bieden en aansluiten op de behoeften van jouw leerlingen? Dat kan! Nieuwsgierig? Lees snel verder.

Wij zijn op zoek naar een docent AVO/ mentor voor het Praktijkonderwijs die onze leerlingen écht kent. Bij ons krijg je de kans om les te geven aan een kleine groep van maximaal 16 leerlingen. Bij de praktijklessen zoals koken zijn dit zelfs maar 8 leerlingen. Dit betekent dat je alle ruimte hebt om individuele aandacht te geven en een echte verbinding te creëren.

Wat maakt deze functie zo bijzonder?

 1. Onze leerlingen zijn de állerleukste! Open, eerlijke doeners met diverse talenten;
 2. Kleinschaligheid en persoonlijke aanpak: Bij ons op school kennen we onze leerlingen echt! Je hebt de mogelijkheid om maatwerk te bieden en in te spelen op de individuele leerbehoeften van elke leerling. Dankzij de kleine groepen kun je een nauwe band opbouwen en echt het verschil maken in hun ontwikkeling.
 3. Ruimte voor ondernemen en creativiteit: In ons praktijkonderwijs geloven we in de kracht van ondernemen en creativiteit. Je hebt de vrijheid en ondersteuning om innovatieve lesmethoden te gebruiken en te ontwikkelen en buiten de gebaande paden te treden. Samen met jouw leerlingen ontdek je nieuwe mogelijkheden en stimuleer je hun creatieve denkwijze.
 4. Nauwe samenwerking met het bedrijfsleven en les buiten de school: Wij geloven sterk in de kracht van praktijkervaring. Daarom werken we nauw samen met het bedrijfsleven om onze leerlingen echte en waardevolle leerervaringen te bieden. Dit betekent dat je regelmatig met jouw klas de school verlaat voor excursies, stagebezoeken en praktijkopdrachten. Zo breng je het geleerde direct in de praktijk en zorg je voor positieve leerervaringen.
 5. Een fijn team: Bij Produs heerst er een positieve en warme sfeer waarin iedereen wordt gewaardeerd en gerespecteerd. Je zult merken dat zowel leerlingen als collega's openstaan voor samenwerking. We zijn blij met jouw inbreng!

Wat bieden wij?

 • Kleine klassen en maximale ruimte voor persoonlijke aandacht en groei;
 • Mogelijkheden voor professionele ontwikkeling en scholing;
 • Een schoolcultuur waarin ondernemerschap en creativiteit worden gestimuleerd;
 • Een hechte samenwerking met het bedrijfsleven en de mogelijkheid om les te geven buiten de schoolmuren.

Zoals een van onze leerlingen zegt: ‘‘Het is een goede school waar wij met respect worden behandeld. De leraren zijn echt heel leuk, je kunt grappen met ze maken.”

Over Produs Praktijkonderwijs
Produs is de praktijkschool in Arnhem Zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 170 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken.

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en is zeer toegankelijk en benaderbaar. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

Wij bieden jou!
Wij bieden je per 1 januari 2024 een inspirerende en uitdagende werkomgeving. Daarbij hoort natuurlijk een goed pakket aan arbeidsvoorwaarden conform CAO VO.

 • We zoeken een collega voor 3 tot 5 dagen per week. De uren en werkdagen stemmen we af op jouw beschikbaarheid. Reageer dus vooral, ook al ben je wellicht minder beschikbaar!
 • Je ontvangt een contract tot de zomer van 2024 voor maximaal 1 FTE.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Dit betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.301,- en maximaal € 5.030,-(CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vrij tijdens de schoolvakanties.
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid voor professionalisering! Om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via Coolblue, Bol.com.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Jij biedt
Jij geniet ervan om nauw samen te werken met onze leerlingen en je voelt een sterke affiniteit met hen. Je biedt onze leerlingen structuur en duidelijkheid. Jouw persoonlijkheid is inspirerend & warm en zorgt ervoor dat de kinderen graag naar jou toe komen. Als collega ben je een waardevolle aanvulling voor ons team. En als je ook nog eens een goed gevoel voor humor hebt, dan scoor je zeker extra punten bij de leerlingen! Verder heb je een relevante onderwijsbevoegdheid (bv. Pabo, groepsdocent vmbo of soortgelijk) of je hebt deze bijna op zak.

Sfeer proeven, dat kan!
Ben je nieuwsgierig geworden? Mooi. We willen heel graag met je in contact komen. Wil je eerst wat meer informatie of een kijkje binnen onze school nemen? Neem dan contact op met onze locatie directeur, Nicole Roseboom. Nicole is bereikbaar op 06-38328775 of per mail: n.roseboom@produsarnhem.nl.

En wil je direct solliciteren? Verras ons dan met jouw sollicitatie en kies vorm die bij jou past, een CV met brief of videoboodschap. Het kan allemaal! We ontvangen jouw reactie graag uiterlijk 22 november 2023. Als we voldoende raakvlakken zien, nodigen we je graag uit voor een kennismaking.

Solliciteer via onze website www.werkenbijquadraam.nl. We horen graag snel van je!

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!