|

Vacature niet meer actief

Administratief medewerker

Administratief medewerker
Ben jij een gedreven en sociale administratief medewerker? Ben jij goed georganiseerd en zorg je graag voor structuur in de chaos? Draag jij graag bij aan een soepele werking van onze school?

Jouw baan
Jij bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van diverse administratieve taken binnen het onderwijs. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alle administratieve werkzaamheden goed en zorgvuldig uitgevoerd worden. Een aantal taken die hieronder vallen zijn:

 • Je zal de leerlingenadministratie bijhouden, verzorgen, up-to-date maken;
 • Je gaat boekhoudkundige en financieel-administratieve werkzaamheden verrichten;
 • Je zal zorgdragen voor het archiveren van alle (boekhoudkundige) documenten;
 • Je beheerst zowel inkomende als uitgaande communicatie. Goed communiceren, zowel schriftelijk als mondeling, is dan ook een van jouw sterke kwaliteiten;
 • Je verzorgt administratieve ondersteuning bij de organisatie van evenementen en activiteiten;
 • Je zal ondersteuning bieden aan het examensecretariaat.

In deze baan word je ook gestimuleerd om mee te denken aan en initiatief te nemen in de verbetering van administratieve processen.

Jij bent...
Voor deze baan ben jij geschikt omdat je graag pro-actief bent en accuraat en servicegericht werkt. Ook ben je instaat om zelfstandig prioriteiten te stellen in je werk. Daarnaast ben je zelf enthousiast en flexibel en een sterke teamspeler; Jij werkt graag samen met je collega's om de werkzaamheden op te pakken.

Over ons
Het Stedelijk Gymnasium Arnhem is met bijna 700 leerlingen een belangrijke school voor de regio Arnhem en onderdeel van de overkoepelende stichting Quadraam. De school is heel goed bereikbaar met OV, fiets en auto. Wij zijn een openbaar categoraal gymnasium: onze school kent naast het gymnasium geen andere opleidingen.

Wij willen onze leerlingen blijvend uitdagen en werken aan een duidelijk toekomstperspectief. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven. Ons gymnasium doet het goed!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.gymnasiumarnhem.nl/

 • “Je krijgt op onze school ruimte om verantwoordelijkheid te nemen en te leren.”
 • “Onze leerlingen zijn nieuwsgierig en ook een tikkie eigenwijs.”
 • “Op onze school staan collega’s en leerlingen klaar om elkaar te helpen.”

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8-1,0 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Ten eerste heb jij natuurlijk affiniteit met het onderwijs. Je hebt daarnaast MBO/HBO denk- en werkniveau en mogelijke relevante werkervaring. Ervaring met leerlingenadministratie in het systeem Somtoday is een pre!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Veronique Hermans, v.hermans@gymnasiumarnhem.nl , 026 -320 98 40.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 23 november a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Stedelijk Gymnasium Arnhem

Thorbeckestraat 17
6828 TS Arnhem Netherlands 4

Thorbeckestraat 17 6828 TS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!