|

Vacature niet meer actief

Onderwijsassistent

Onderwijsassistent
Ben jij een energieke en betrokken onderwijsassistent? Bied jij graag waardevolle ondersteuning aan onze leerlingen? Heb jij een pedagogische visie en kan je deze uitdragen? Dan zoeken wij jou bij 't Venster!

Jouw baan
Als onderwijsassistent bied je ondersteuning aan docenten en leerlingen, waardoor het onderwijs soepel verloopt. In deze rol bied je naast algemene ondersteuning in de klas ook ondersteuning in de studieruimte.

  • Je biedt leerlingen begeleiding bij het inhalen van gemiste tijd door afwezigheid.
  • Je helpt leerlingen bij het opstellen van effectieve en realistische huiswerkplanningen.
  • Je begeleidt leerlingen in het ontwikkelen van studievaardigheden, door actief te ondersteunen bij het begrijpen van lesstof en het aanleren van effectieve studiemethoden.

Naast deze taken zal je ook onze leerlingen opvangen wanneer zij de klas uit gestuurd zijn.

Over ons
Als Vmbo ’t Venster in Arnhem Noord zijn wij onderdeel van Quadraam; de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in en rondom Arnhem. Wij bieden onderwijs in alle vmbo-leerwegen aan met drie profielen: sport, cultuur en ondernemen. Wij zijn een topsport talent school (LOOT-school); talenten en topsporters bieden wij extra faciliteiten om studie en sport te kunnen combineren!

Wat maakt onze school uniek? Onze samenwerking in een enthousiast en fijn team! Jij krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk wel binnen de schoolbrede kaders.
Onze visie? In ons onderwijs dagen wij leerlingen en elkaar uit! Wij leggen de lat hoog voor persoonlijke ontwikkeling en werken mee aan een veilige leer-werkomgeving op ’t Venster en daarbuiten.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://vmbo-venster.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een contract voor 1,0 FTE tot het einde van het schooljaar. Na het schooljaar zullen we in gesprek gaan over de mogelijkheden.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Wij bieden begeleiding vanuit de ondersteuningscoördinator, zodat jouw integratie prettig en soepel verloopt. Ook krijg je begeleiding van de coördinator onderwijsassistentie.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een MBO-diploma mee en eventuele werkervaring.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Elske Nijdam, e.nijdam@vmbo-venster.nl, 06-46061065.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 3 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!