|

Vacature niet meer actief

Docent Lichamelijke Opvoeding

Weet jij leerlingen in beweging te krijgen en kan jij een creatieve invulling aan de lessen geven? Ben jij dol op VMBO-leerlingen? Ga dan aan de slag als docent Lichamelijk Opvoeding op het Maarten van Rossem in Arnhem!

Jouw baan
Lessen Lichamelijke opvoeding geven aan VMBO leerlingen, eventueel in combinatie met een duo mentoraat! Jij geeft les op een enthousiaste manier, waarbij jij de leerlingen stimuleert om hun sportieve talenten verder te ontwikkelen.

Met enthousiasme en een inlevingsvermogen geef je vorm aan je lessen. Je begrijpt wat onze leerlingen nodig hebben en past je lesmethoden daarop aan. Je bent toegewijd aan het creëren van een onderwijsomgeving die afgestemd is op de individuele behoeften van de leerlingen, en je streeft ernaar om hen op de best mogelijke manier te ondersteunen in hun leerproces. We moedigen onze leerlingen aan om hun fysieke vaardigheden te ontwikkelen, zelfvertrouwen op te bouwen en een gezonde levensstijl aan te nemen.

Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team. Binnen ons team kun je rekenen op ondersteuning en samenwerking. Je gaat samenwerken met collega's die dezelfde passie delen.

Over ons
Iedere dag werken wij met veel toewijding en passie aan de toekomst van onze leerlingen. Door goed onderwijs en goede begeleiding te verzorgen. Op een plek waar het leuk leren is en de praktijk centraal staat. Waar veel culturen samenkomen en we vertrouwen hebben in elkaar en elkaars talenten. Als wij ons ontwikkelen, doen de leerlingen dat ook!

Wij zijn een vmbo-school met ongeveer 320 leerlingen voor de basis- en kaderberoepsgerichte leerweg. Maar wij bieden ook vakken op de theoretische leerweg aan. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Natuurlijk doe je dit wel binnen de schoolbrede kaders. Onze kernwaarden? Diversiteit, verantwoordelijkheid, vertrouwen en verbinding!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://maartenvanrossem.nl/

De missie van onze docenten:

  • “Ik leg de lat hoog en daag de leerlingen uit, want in ieder kind schuilt een talent. Ik zie volop kansen.”
  • “Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen.”
  • “Het gaat verder dan alleen onderwijs en het overbrengen van kennis. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig.”

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 januari 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO. Een van onze collega's gaat met ouderschapsverlof en daarom zoeken wij jouw hulp!

  • Je ontvangt een contract voor 0.53 FTE, voor de duur van de vervanging.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een bevoegdheid voor Lichamelijke Opvoeding mee. Ervaring met lesgeven op het vmbo is een pre!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Tim Henke, t.henke@maartenvanrossem.nl, telefoonnummer 06-28940111.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 10 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!