|

Vacature niet meer actief

Docent NaSk/Natuurkunde (in opleiding)

Docent NaSk/Natuurkunde (in opleiding)
Ben jij een expert in de wereld van de wetenschap? Weet jij leerlingen te boeien en breng jij natuurkunde en scheikunde op een eigentijdse manier over? Zoek jij een school die groeit en kansen biedt? Dan zit jij op je plek als bij Lyceum Elst!

Jouw baan
Als docent NaSk zal je voornamelijk lesgeven aan onze onderbouw havo en vwo leerlingen. Jij vertelt hen over aardse verschijnselen zoals; elektriciteit, krachten, trillingen en golven, straling, beweging en tijd (natuurkunde) en over de afscheiding en verbinding van chemische reacties (scheikunde).

Jij creëert inspirerend onderwijs! Je stelt boeiende en interactieve lesplannen op, waarmee je de nieuwsgierigheid van de leerlingen opwekt. Jij gebruikt creatieve benaderingen om moeilijke concepten begrijpelijk te maken en de interesse van de leerlingen vast te houden. Je moedigt de leerlingen aan om vragen te stellen, te experimenteren en hun eigen ontdekkingen te doen.


Jij bent...
Jij ben enthousiast en inspirerend en weet met jouw passie voor de exacte vakken de leerlingen te betrekken en hun interesse te wekken. Je bent niet bang om je creativiteit te gebruiken in het ontwikkelen van de lesmethodes. Daarnaast ben je een prettige collega en een coach voor de leerlingen.

Over ons
Bij Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop!

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl, of maak een afspraak en kom de sfeer proeven!

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je komt terecht in een aantrekkelijke baan met talloze mogelijkheden en een jonge en groeiende school.
  • Je ontvangt een contract tot einde schooljaar voor 0.5 FTE, met de intentie dit om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Heb je nu een vast contract elders? Bel met Marieke de Wildt (06-45641694) om de mogelijkheden te bespreken!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis, ervaring en competenties.
  • Wij bieden een team begeleiders voor nieuwe docenten in de inductiefase.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je hebt een tweedegraads bevoegdheid NaSk/Natuurkunde of bent in opleiding hiervoor.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Wout Claessens, w.claessens@lyceumelst.nl of Christian Sprakel, c.sprakel@lyceumelst.nl, 0481-362920.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 14 december a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!