|

Vacature niet meer actief

Docent Engels (in opleiding)

We zijn op zoek naar een docent Engels (eerste- of tweedegraads bevoegd) die lessen wil overnemen van een collega. Het gaat om de lessen van leerjaar 3 en 4 havo en 3 en 4 vwo. Je kunt in deze tijdelijke periode kennismaken met onze sectie en school met mogelijk uitzicht op reguliere uren. Spreekt dit je aan? Lees snel verder!

Jouw baan
Als docent Engels bij het Liemers College speel je een belangrijke rol in het vormgeven van de taalvaardigheid en culturele bewustwording van onze leerlingen. Je ontwikkelt boeiende en interactieve lessen en inspireert leerlingen om hun vaardigheden te verbeteren.

Met ondersteuning vanuit de vaksectie en docentcoaches werk je samen in een gedreven team, waar samenwerking en uitwisseling van ideeën worden aangemoedigd. Jouw baan gaat verder dan enkel kennisoverdracht; het is een baan waarin je met leerlingen ontdekt, leert en groeit.

Jij bent...
Jij bent een inspirerende docent, vakkundig in taal en in staat om snel een connectie te maken met onze leerlingen. Jij weet complexe onderwerpen op een begrijpelijke en boeiende manier over te brengen, waardoor de lesstof niet alleen helder wordt, maar ook aantrekkelijk en interessant. Je omarmt moderne technologieën en lesmethoden, waardoor jouw lessen naadloos aansluiten bij de wereld van onze leerlingen.

Met jouw empathie begrijp je precies wat leerlingen nodig hebben. Als begeleider sta je niet alleen voor de klas; je creëert ook een positieve sfeer en stimuleert leerlingen om te groeien. Jouw heldere visie op het belang van taal voor de toekomst draagt bij aan de vorming van de leerlingen.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam en valt onder de scholengroep Quadraam. We vormen een gemeenschap waarin we leerlingen inspireren om te groeien, te leren en hun talenten te ontwikkelen. We staan voor openheid, zijn reflectief en houden van humor.

Locatie Heerenmäten is een Geo Future School in oprichting. Aan de hand van toekomstgerichte vragen gaan de leerlingen vakoverstijgend met modules aan het werk. Ze gaan op bezoek bij bedrijven in De Liemers en verdiepen zich in een onderwerp als ‘hoe bouw je een duurzame stad’? Een belangrijk onderdeel van het concept is de vaardighedenlijn.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.liemerscollege.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,5 fte, voor de duur van de vervanging.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je brengt een eerste- of tweedegraads bevoegdheid met je mee, of je hebt deze bijna in bezit. Daarnaast waarderen we enthousiasme en een creatieve benadering van lesgeven.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen, neem dan contact op met Babette van Weelden, b.vanweelden@liemerscollege.nl, 0316 583 800.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 18 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers HE algemeen

Heerenmäten 6
6904 GZ Zevenaar Netherlands 4

Heerenmäten 6 6904 GZ Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!