|

Vacature niet meer actief

Docent Drama

Docent Drama
Ben jij die sprankelende docent Drama met een onstuitbare passie voor het creëren van uitdagende lessen? Wil je onze leerlingen inspireren en hun creatieve talenten tot volle bloei laten komen? Vind je het leuk om je in te zetten voor projecten tijdens onze Beekdagen en pak je graag een actieve rol in samenwerkingen? Dan ben jij diegene die we zoeken!

Jouw baan
Jij gaat drama lessen verzorgen voor de onderbouw havo en vwo sport en cultuur. Dit doe je door middel van inspirerende en uitdagende lessen die de creativiteit en expressie van de leerlingen bevorderen. Door het inzetten van jouw pedagogische vaardigheden weet jij een veilige en ondersteunende omgeving te creëren. Tijdens de Beekdagen werk je samen met de leerlingen aan projecten of ga je op excursie. Sterke organisatorische vaardigheden komen hierbij goed van pas.

Jij bent...
Jij bent een gepassioneerde en pedagogisch sterke persoonlijkheid met een creatieve geest. Als docent drama ben jij iemand die het profiel van onze school kan uitdragen en zich kan inzetten voor de ontwikkeling van onze leerlingen. Jij bent iemand met een talent voor samenwerking en stressbestendigheid. Deze zet je dan ook graag in om een positieve bijdrage te kunnen leveren aan het team.
Ben jij een startende docent? Dan bieden wij begeleiding op maat aan om jou te ondersteunen om wegwijs te worden binnen ons systeem.

Over ons
Het Beekdal biedt naast het sport- en cultuurprofiel ook ruimte voor leerlingen met een topsportstatus of leerlingen van de vooropleiding muziek of dans van ArtEZ. We zijn volop bezig met nadenken over hoe ons onderwijs van de toekomst eruit zal zien. Schoolbreed door ontwikkelen van ons sport- en cultuurprofiel is één van de doelstellingen. Laten zien wat we doen en leren van elkaar. Zo worden we nog beter en garanderen we de beste kwaliteit voor ons leerlingen.

Het Beekdal Lyceum -onderdeel van Quadraam- is een bijzondere middelbare school met 1200 leerlingen op een van de allermooiste locaties in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, YouTube, Facebook. Bezoek onze site: Beekdal Lyceum - Havo en vwo-school in Arnhem.

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor de duur van de vervanging voor 0,3-0,4 FTE, bovendien bestaat er een kans op reguliere uren na afloop van vervanging afhankelijk van wederzijds goedkeuring.
  • Wil je meer uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Hierbij breng je een bevoegdheid drama mee. Ervaring is een pré, net als ervaring als mentor.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of mailen? Neem dan contact op metTamara Hut-Saltik (afdelingsleider Beekdal), 06-50555202, t.hut-saltik@beekdallyceum.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 18 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je graag uit voor een gesprek. Deze zullen plaats vinden op vrijdag 23 februari.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!