|

Vacature niet meer actief

Docent muziek

Muziek verbindt. Kun jij met jouw liefde voor muziek leerlingen meenemen en laten zien wat muziek(geschiedenis) kan betekenen in het dagelijks leven? Het Liemers College is een school waar jij als muziekdocent actief met jouw leerlingen kan deelnemen aan mooie muziekevenementen. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Jouw baan

Als docent muziek houd je van afwisseling in jouw klas. Je leert leerlingen door middel van muziek zichzelf verder te ontplooien of te ontwikkelen en samen te werken aan muzikale projecten en optredens. Dit doe je op een veelzijdige manier waarbij leerlingen kennismaken met muziekgeschiedenis, instrumenten en zang.

Als muziekdocent weet je leerlingen te begeleiden richting hun examens en daag je de leerlingen individueel en in groepsverband graag uit. Je komt voornamelijk te werken binnen verschillende niveaus van het mavo- en havo-team.

Jij bent
Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je vaksectie. Je denkt graag mee over wat het Liemers College nu en in de toekomst nodig heeft om de leerlingen het best mogelijke onderwijs te geven. Een eigen bijdrage leveren en initiatief nemen aan vernieuwing en verbetering van het onderwijs zit in jouw bloed. Je geeft invulling aan de profilering van onze school. Dit kan bijvoorbeeld gedaan worden aan de hand van het organiseren van muziekavonden, een samenwerking met andere creatieve vakken binnen de school (CKV/dans/drama) of buitenschoolse activiteiten.

Verder ben je een docent met sterke muzikale vaardigheden. Je bent bekwaam in het bespelen van meerdere muziekinstrumenten en hebt goede zangvaardigheden. Als geen ander weet je complexe bladmuziek of zangteksten te ontleden en uit te leggen aan de leerlingen. De kennis van muziektheorie en -praktijk weet jij over te brengen aan jouw leerlingen.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over 4 locaties in Zevenaar. De locatie Zonegge is een kleine locatie waardoor de leerlingen en docenten elkaar goed kennen. De sectie heeft gezellige collega’s die je graag helpen. Binnen de school heerst openheid, reflectiviteit en humor. Leerlingen kunnen met elk vakkenpakket het vak muziek in de vrije ruimte kiezen. De muziekleerlingen treden op tijdens muziekavonden, zoals The Finals en Open Podium.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok. Bezoek zeker onze site voor meer informatie: https://www.liemerscollege.nl/ Maak ook gerust een afspraak met onze teamleider voor een rondleiding!

Wij bieden
Wij bieden jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.6-0.8 fte voor de duur van de vervanging. Bovendien bestaat er een kans op reguliere uren na afloop van de vervanging, afhankelijk van wederzijds goedkeuring.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Voor deze functie zoeken wij een docent die een lerarenbevoegdheid muziek met zich meeneemt. Ben je een starter of neem je meer ervaring met je mee? Het is voor ons vooral belangrijk dat je op verschillende leerniveaus en -jaren lessen kan verzorgen, waaronder leerlingen die zich voorbereiden op hun examens.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Wij zijn ook nieuwsgierig naar jou. We komen graag met je in contact. Wil je eerst bellen of de school van dichtbij bekijken? Neem dan contact op met onze teamleider Bert Stronks door te mailen naar b.stronks@liemerscollege.nl of te bellen naar 0623618263

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 februari 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zevenaar
Netherlands 1

Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!