|

Vacature niet meer actief

Technisch onderwijsassistent

Houd je van bèta, biologie, scheikunde, natuurkunde en NLT? Vind je het leuk om je kennis te delen en leerlingen aan te moedigen om zelf te ontdekken? Wij zoeken een enthousiaste TOA die graag bij het Lorentz Lyceum aan de slag wil. Onze school is gevestigd in een prachtig nieuw gebouw met een state-of-the-art scienceplein. Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Jouw baan
Je biedt ondersteuning bij de practica in de onder- en de bovenbouw en bent verantwoordelijk voor het voorbereiden en controleren van de opdrachten. Bovendien ben je in staat om proeven, werkopdrachten en practica zelf te ontwikkelen, voor te bereiden en uit te voeren, en je doet suggesties voor verbeteringen van deze activiteiten.

Je zorgt ervoor dat alle materialen en technieken beschikbaar zijn. Je houdt toezicht en ondersteunt onze docenten. Daarnaast ben je multi-inzetbaar en kan je assisteren bij biologie, natuurkunde en scheikunde wanneer nodig. Ook voer je zelfstandig demo’s uit en geef je praktijkinstructies. Uiteraard houd je de veiligheid goed in de gaten. Je zorgt verder voor een goede administratie.

Jij bent...
Je bent toegankelijk en een flexibele en enthousiaste begeleider. Natuurlijk ben je een prettige en energieke collega voor ons team. Samenwerken is voor jou vanzelfsprekend. Je bent communicatief vaardig, gedreven en zeer georganiseerd. Je kunt goed omgaan met periodieke druk.

Jij herkent jezelf in de woorden: enthousiast, flexibel, proactief en gastvrij.

Waarom werk ik bij het Lorentz Lyceum?

“Vanaf dag 1 ben je op het Lorentz een collega, niet een nieuweling. Ik ben niet eerder op een school zo vriendelijk en warm ontvangen, iedereen is bereid om je te helpen als dat nodig is.” - Doreen Arends (managementassistente)

‘Doordat er veel gebeurt op het Lorentz, kun je jezelf op verschillende gebieden blijven ontwikkelen bijvoorbeeld op het gebied van leerlingbegeleiding of het organiseren van allerlei internationale activiteiten’. - Kevin Slothouwer

Over ons
Het Lorentz Lyceum is onderdeel van Quadraam en een toegankelijke school in Arnhem Zuid. Wij bieden onderwijs aan havo, vwo, gymnasium en OPUS (afdeling hoogbegaafden). Wat ons kenmerkt? Wij zijn een internationaal georiënteerde school waar gewerkt wordt aan een mengvorm van traditioneel lessen geven en werken aan projecten en uitwisselingen.

Er zijn regelmatig leerlingen op reis en buitenlandse leerlingen in de school. Leerlingen van onze school doen mee aan Model United Nations congressen en organiseren onze eigen MUN: Lorentz Model United Nations Arnhem.

Binnen het Lorentz werken wij met een hecht en fijn team samen. Je krijgt bij ons volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij belangrijk. Wanneer je bij ons begint, word je begeleid door jouw sectie en ons professionaliseringsteam.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lorentzlyceum.nl/ of maak een afspraak voor een rondleiding!

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct (startdatum uiteraard in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,4 – 0,8 FTE, voor de duur van de vervanging.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257 bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...

Om deze functie goed te kunnen vervullen ben je in bezit van het MBO-diploma Technisch Onderwijsassistent (niveau 4) of een soortgelijke opleiding. Ervaring als TOA en met natuurkunde is een pre. Ben je niet volledig beschikbaar? Als je in ieder geval op dinsdag en donderdag inzetbaar bent, komen we ook graag met jou in contact.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Maaike Huisman, m.huisman@lorentzlyceum.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 19 februari 2024 a.s.
Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op woensdagmiddag 28 februari. Houd je hier alvast rekening mee in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lorentz Lyceum

Metamorfosenallee 100
6843 HX Arnhem Netherlands 4

Metamorfosenallee 100 6843 HX Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!