|

Vacature niet meer actief

Roostermaker

Los jij graag complexe problemen op en stel jij de beste roosters op? Kijk jij analytisch naar problemen en oplossingen over het rooster en kan jij ervoor zorgen dat de bedoeling van onderwijs in het rooster vertaald kan worden? Dan komen we graag met je in gesprek voor een baan als roostermaker bij het Olympus College in Arnhem!

Jouw baan
Als roostermaker ben je samen met onze huidige roostermaker verantwoordelijk voor opstellen van een goedwerkend basisrooster, verwerk je de dagelijkse roosterwijzigingen van onze school en maak je de roosters voor de toetsweek. Analyseren, verbinden en puzzelen kun jij als geen ander. Jij gaat door tot je de beste oplossing hebt.

Daarnaast doe je voorstellen voor wijzigingen en verbeteringen in het roosterproces, die je bespreekt met de conrector. Ten slotte heb je een belangrijke rol in het proces van de formatie, waarbij je het hoofdrooster voor het nieuwe schooljaar maakt.

Het roosterprogramma waarmee we werken is Zermelo waarbij we gebruik maken van de koppeling naar SomToday om het rooster inzichtelijk te maken voor leerlingen. Heb je ervaring met Zermelo? Dan is dat zeker een pre.

Jij bent...
Jij bent geïnteresseerd in onderwijs, communicatief vaardig en kunt goed prioriteiten stellen. Daarnaast ben je goed in samenwerken, werk je nauwkeurig en zie je het belang van een goed resultaat.

Je bent een prettige en energieke collega voor je team en jij herkent jezelf in de woorden: daadkrachtig, proactief, verantwoordelijk, snel schakelen, accuraat, analytisch, communicatief en oplossingsgericht.

Waarom werken op het Olympus College Arnhem?

  • ‘Je komt werken in een fijn team van onderwijsondersteuners, waarbij we ook elkaar ondersteunen.
  • ‘De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen onderwijsondersteuners, docenten en leerlingen’
  • ‘We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!’
  • ‘Het verloop is laag, we zijn een hecht en sterk team’

Over ons
Het Olympus College is een school met het profiel Creatief en Sportief. Dit komt terug in onze lessen, maar ook bij de buitenles-activiteiten. Onze school streeft naar goed en breed onderwijs in een inspirerend klimaat. Om aan te sluiten bij de belevingswereld van leerlingen maken we ons onderwijs aansprekend en eigentijds. We sluiten daarbij aan bij de verschillende stijlen van leren van leerlingen, met duidelijke kaders. Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met ruim 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Wat ons kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en geeft veel ruimte en zelfstandigheid. Je krijgt bij ons volop de ruimte en vertrouwen om jouw taken op de beste manier vorm te geven.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 juni 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 – 0,8 FTE, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 8. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.683,- en maximaal €4.055,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Om deze functie succesvol in te vullen is het met name belangrijk dat je ICT-vaardig bent, graag puzzelt en creatief bent in oplossingen. Je kunt duidelijk communiceren en bent in staat de verschillende belangen goed af te wegen. Voor deze functie vragen wij een MBO+ of HBO werk- en denkniveau. Bij voorkeur heb je een opleiding tot roostermaker afgerond en +/- 5 jaar ervaring als roostermaker. Ervaring met Zermelo is zeker een pre.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met David van der Wel, d.vanderwel@olympuscollege.nl, 026-3202870.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 25 februari a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!