|

Vacature niet meer actief

Communicatieadviseur

Heb jij een passie voor communicatie en beschik jij over een creatieve geest en een scherpe pen? Kun jij makkelijk schakelen tussen strategisch denken en praktische uitvoering? Dan willen we jou leren kennen!

Jouw baan
Als communicatieadviseur op het Liemers College ben je verantwoordelijk voor het verzorgen van de in- en externe communicatie voor onze vijf locaties. Je hebt een coördinerende rol en wordt gezien als een verbinder tussen onze locaties. Iedere locatie is uniek, maar gezamenlijk dragen we één visie uit.

Vanuit een signalerende rol denk je kritisch en strategisch mee over nieuwe ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Je stelt plannen op en adviseert het management over nieuwe vraagstukken. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor onze website en sociale media. Je onderhoudt nauw contact met de pers en bouwt goede relaties met externe stakeholders op. Ook stuur je – indien nodig – externe partijen aan, zoals drukkers, ontwerpers en andere makers. Je coördineert en ondersteunt de organisatie bij voorlichtingsactiviteiten. Een veelzijdige en afwisselende baan dus!

Jij bent...
Zelfstandig. Binnen het Liemers College is er één communicatieadviseur. Dat ben jij! Zelfstandigheid, een scherpe blik en proactief zijn passen dan ook goed bij jouw persoonlijkheid. Betekent dit dat je helemaal alleen bent? Nee hoor! Veel informatie haal je op bij je collega’s, de leerlingen en jouw netwerk. Je werkt nauw samen met afdelingsleiders en basisschoolcontactpersonen en bent voorzitter van het regelmatige overleg met deze collega’s. Daarnaast staat je leidinggevende altijd open om met je te sparren over jouw ideeën.

Een verbinder. Al onze locaties hebben hun eigen identiteit, maar volgen één schoolbrede visie. Jij bezit de vaardigheden om de bijzonderheden van elke locatie over te brengen op de doelgroep. Doordat je locatiebreed werkt, signaleer jij in- en externe ontwikkelingen die van invloed zijn op de communicatie gemakkelijk. Indien nodig doe je verbetervoorstellen. Je bent sensitief; je hoort en voelt wat nodig is.

Een creatief schaap met vijf poten. Jouw functie is heel divers en dat maakt het meteen ook zo leuk. Je bedenkt en maakt onze (digitale) communicatiemiddelen. Eigen inbreng is hierbij essentieel. Binnen het Liemers College is geen dag hetzelfde. Vanuit jouw flexibele houding spreekt jou dat dan ook aan. Jij bent een stevige persoonlijkheid die houdt van een uitdaging. De basis staat, maar er is voor jou veel ruimte om te bepalen hoe jij de manier van communiceren indeelt.

Over ons
Het Liemers College is een brede school met vijf locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de verschillende locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden.’ Dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze medewerkers.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 mei (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de CAO VO.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,6 fte, met de intentie om dit na een jaar om te zetten naar vast.
  • Als je vóór 1 juni begint, bestaat de mogelijkheid om uitgebreid ingewerkt te worden door de huidige communicatieadviseur.
  • Inschaling vindt plaats op basis van verantwoordelijkheden, kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 9 of 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.031,- en maximaal € 5.030,- bruto per maand (CAO VO bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je ontvangt een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid tot fiscaal aantrekkelijk sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen via Coolblue, Bol.com, etc.
  • We bieden jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wat vragen wij van jou?
Uiteraard ben je creatief en volg je de laatste ontwikkelingen in jouw vakgebied op de voet. Daarnaast beschik je over hbo werk- en denkniveau (bij voorkeur in de richting van marketing of communicatie). Ook is jouw Nederlands op perfect niveau (zowel mondeling als schriftelijk). Heb je ervaring met Adobe Creative Cloud, dan is dat mooi meegenomen.

Sfeer proeven, dat kan!
Lijkt deze functie passend? Kom dan bij ons in beeld. Wil je eerst bellen? Bel of app dan met Laurens van Lier, voorzitter centrale directie. Laurens is bereikbaar op telefoonnummer 06- 57575428 of per e-mail via l.vanlier@liemerscollege.nl.

Solliciteer
Verblijd ons met jouw sollicitatie en kies de vorm die bij jou past. Vanuit jouw expertise als communicatieprofessional laten we ons graag verrassen. Doe dit uiterlijk zondag 3 maart. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een eerste gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken ernaar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we een recente verklaring omtrent het gedrag (VOG) vóór indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben en of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!)? Bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

Wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een job alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct in- en extern gepubliceerd. Wij zien je sollicitatie heel graag tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zonegge 07 9
6903 CT Zevenaar Netherlands 4

Zonegge 07 9 6903 CT Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!