|

Vacature niet meer actief

Baliemedewerker

Als baliemedewerker op het Lyceum Elst speel je een belangrijke rol waarin je zowel leerlingen als docenten ondersteunt en tegelijkertijd het visitekaartje van de school bent! Je bent een echte verbinder en draagt bij aan het soepel laten verlopen van de dagelijkse activiteiten op onze school. Sta jij onze leerlingen, collega’s en bezoekers vriendelijk te woord en zorg je graag voor een warm welkom? Ga dan aan de slag bij ons op school!

Jouw baan
Jouw baan zit vol afwisseling waarbij geen dag hetzelfde is. Je helpt leerlingen waar nodig. Een paar voorbeelden: je beantwoordt vragen van leerlingen, kijkt in hun rooster om te zien waar ze les hebben. Of je regelt een pleister of zoekt samen naar een sleutel die zoek is. Als een leerling zijn of haar wachtwoord niet meer weet, maak je een nieuwe aan. Als een leerling ziek naar huis gaat, verwerk je de ziekmelding. Je bent een luisterend oor waar nodig en schakelt tussen de docent en leerling. Daarnaast verricht je ondersteunende werkzaamheden ten behoeve van de administratie van leerlingenverzuim.

Aan de balie is altijd wat te doen. Daarom is het belangrijk dat je rustig blijft als het hectisch is. Ook daarom is het essentieel dat je vriendelijk en duidelijk kunt communiceren.

Jij bent

Als onze enthousiaste baliemedewerker ben je ons eerste aanspreekpunt voor onze school. Je zorgt voor een warm welkom, toont empathie en betrokkenheid naar anderen en staat stevig in je schoenen. Je hebt een klik met onze leerlingen.

Jij weet je hoofd koel te houden en werkt accuraat. Je werkt hierbij met andere collega’s samen. Op het Lyceum Elst sta je er nooit alleen voor: je hebt een directe collega met wie je kunt overleggen en kunt ook altijd bij je leidinggevende terecht. Het geeft jou energie om verschillende taken naast elkaar te verrichten.

  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

Over ons
Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wij zijn een moderne school met ruim 1000 leerlingen voor vwo, havo en mavo. Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw expertise op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/ of maak een afspraak voor een rondleiding!

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 september 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.3 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.136,- en maximaal €2.961,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een mbo-diploma mee. Je hebt ervaring in het werken met jongeren en/of administratieve taken. Ervaring met baliewerk en/of ons administratiesysteem SomToday is een pré. Voor deze functie ben je beschikbaar op de donderdagmiddag en vrijdag.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Jan-Maarten de Wit (Rector Lyceum Elst). Je kunt hem bereiken door te mailen naar info@lyceumelst.nl of te bellen naar 0481-362920. We zijn bereikbaar buiten de schoolvakanties

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie en cv. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 22 mei 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!