|

Medewerker Leermiddelenfonds Quadraam/Liemers College

Wil jij een dynamische rol vervullen als medewerker van het Leermiddelenfonds bij Quadraam/Liemers College? Ben jij klaar om een cruciale rol te spelen, zodat onze leerlingen op tijd de juiste leermiddelen hebben, niet alleen bij de start van het schooljaar maar ook als een leerling wisselt van opleiding of een boek kwijt is tijdens het schooljaar? Als dat zo is, dan hebben we een uitdagende en veelzijdige baan voor jou!

Jouw nieuwe uitdaging
Als medewerker bij het Leermiddelenfonds van Quadraam is elke dag anders! Jouw belangrijkste verantwoordelijkheid is de distributie van de leermiddelen en alle administratieve werkzaamheden die daar bij horen. Je zorgt voor een feilloze logistiek, of het nu gaat om het verstrekken van leermiddelen, zowel folio als digitaal, of het verwerken van de ingeleverde boeken. De veelzijdigheid van deze functie maakt het uitdagend!

Meerdere taken en werkzaamheden kunnen op één dag op je afkomen, dus je moet in staat zijn snel te schakelen. Hoewel er een jaarplanning is, kunnen onverwachte taken zich voordoen, waardoor je soms ad-hoc moet werken. Je bent handig in Office 365 en bent in staat je snel nieuwe systemen eigen te maken. Je werkt nauwkeurig en zorgvuldig. Je bent iemand die graag initiatief neemt en niet bang is om de handen uit de mouwen te steken.

Daarnaast vind je het super leuk om te werken met jongeren in de leeftijd van 14 tot 18 jaar! Je begeleidt kleine groepen tijdens hun werkzaamheden voor het Leermiddelenfonds in de zomerperiode. Je communiceert effectief met hen en ondersteunt waar nodig. In deze rol is het essentieel om geduldig en begripvol te zijn, terwijl je tegelijkertijd de groep motiveert en stuurt.

Zoals onze collega’s zeggen:
“Werkdoelen behalen wordt bij ons gevierd! We staan dan stil bij onze successen!”

“Ik werk in een leuk en gezellig team. Lekker eerlijk en direct. Er wordt keihard gewerkt, maar is er voldoende ruimte voor humor. Ook in de drukkere weken!”

De zomerperiode is een heel drukke periode. Het is hard werken om alles klaar te hebben voor het nieuwe schooljaar start. We zetten de schouders er extra onder en maken lange werkdagen. In de winter is het rustig en nemen we extra vrij.

Werkzaamheden in de zomerperiode

In de zomerperiode ben je fysiek bezig met het inleveren en samenstellen van boekenpakketten voor het nieuwe schooljaar. Je pakt boeken uit, zowel nieuwe als teruggebrachte exemplaren, en je stelt de nieuwe pakketten samen. Voor elke leerling is er een pakbon die gescand moet worden, waarna de boeken in de juiste containers worden gelegd. Je krijgt hulp van een groot aantal jongeren bij het sorteren en inpakken, maar er wordt ook van jou verwacht dat je fysiek meewerkt.

Als je een idee wilt krijgen van hoe het werk in de zomerperiode verloopt, bekijk dan onze video op: Quadraam Leermiddelfonds (youtube.com)

Werkzaamheden in de winterperiode

In de winterperiode ben je vooral bezig met mutaties en bestellingen. Je vraagt docenten welke leermiddelen zij het komende schooljaar willen gebruiken, waardoor het belangrijk is dat je contacten durft te leggen en beslissingen durft te nemen wanneer de deadlines naderen. Verder controleer je prijzen en leverbaarheid van leermiddelen en houd je de kostenoverzichten bij. Je hebt dus ook veel te maken met cijfers.

Over ons
Bij het Leermiddelenfonds werken we voor 11 scholen binnen de organisatie Quadraam en zorgen we voor de boeken en de digitale leermiddelen van de leerlingen op deze scholen. Elk jaar zorgen we er met trots voor dat de pakketten op tijd klaar liggen. In ons team heeft iedereen eigen verantwoordelijkheden, maar we hebben allemaal hetzelfde doel: samenwerken om het voor elkaar te krijgen. Bij het Leermiddelenfonds vieren we onze prestaties. We waarderen een goede sfeer en een stevige aanpak om onze doelen te bereiken.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (in goed overleg eerder) een uitdagende werkomgeving bij het Leermiddelenfonds in Zevenaar met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8-1.0 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Je hebt 8 weken vakantie én ruimte voor vier extra weken om op te nemen, omdat je de zomervakantie (juli en augustus) vier weken fulltime doorwerkt. In totaal zijn dit 12 weken vakantie! Buiten de zomervakantie is het mogelijk om naast de andere schoolvakanties in overleg vrij te nemen.
  • Je wordt ingeschaald in schaal 6. De indeling van de trede vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring. Je salaris bedraagt dan minimaal € 2.252,- en maximaal € 3.257,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.
  • Tijd voor inwerken en samen pauzeren. Als je bij ons komt werken, staat er een enthousiast team klaar om je in te werken. En hoe druk het ook is, we nemen altijd tijd voor een gezamenlijke pauze. We hechten veel waarde aan contactmomenten binnen het team.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen
Je hebt een opleiding op minimaal mbo-niveau en hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal. Je werkt volgens een jaarkalender die de belangrijkste acties gedurende het jaar bevat. De piekweken zijn voornamelijk in juli en augustus, dit betekent dus extra werken en maximaal 2 weken zomervakantie. Wat je hiervoor terugkrijgt is extra vakantie of vrije dagen in de rustige periode!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je meer weten of heb je inhoudelijke vragen over deze vacature? Neem dan contact op met Berna Laumen, (tel. 06-23676801 of mail b.laumen-holtus@quadraam.nl).

Solliciteer
Wil je onderdeel uitmaken van ons team? Verras ons met jouw sollicitatie uiterlijk woensdag 15 mei 2024. Kies de vorm die bij jou past. Brief, CV en/of een leuke videoboodschap? Het kan allemaal via onze website www.werkenbijquadraam.nl. Worden wij enthousiast? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
woensdag 15 mei 2024
Contactpersoon
Berna Laumen - Holtus
De recruiter van deze functie is
Leonieke Heskes
School
Liemers College
Functie
Medewerker Leermiddelenfonds
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.252 - € 3.257 (Schaal 6)
FTE
0,8 FTE, 1,0 FTE, 0,9 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Liemers College

Zonegge 07 6903 EV
Zevenaar Netherlands 3

Zonegge 07 6903 EV Zevenaar Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!