|

Vacature niet meer actief

Docent Biologie

Verken jij graag samen met de leerlingen de fascinerende wereld van het leven? Weet jij op een inspirerende manier jouw passie en kennis over biologie over te brengen? Lees dan snel verder!

Jouw baan

Ben jij een bevlogen docent die:

 • Met een tweedegraads bevoegdheid, die verschillen tussen leerlingen ziet, en het onderwijs daarop aanpast?
 • Eerst werkt aan relatie en van daaruit aan prestatie.
 • Het beste uit leerlingen haalt en leerlingen met verschillende niveaus en leerbehoeftes in onze brede heterogene brugklas laat excelleren?
 • Het onderwijs aan laat sluiten op de belevingswereld van jouw leerlingen en deze wereld groter maakt?
 • Praktijk en theorie aan elkaar verbindt, zodat hart, hoofd en handen van leerlingen geactiveerd worden?

Ben jij de collega die:

 • Samenwerking als voorwaarde ziet voor het maken van mooi onderwijs?
 • De komende jaren de onderbouw inhoudelijk, pedagogisch- en didactisch mee wil neerzetten?
 • In de sectie en in het mentorenteam een voortrekker is als het gaat om het ontwikkelen van onderwijs waarin leerlingen ontdekken wie zij zijn, hoe ze leren en wat hun talenten zijn?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Over ons
Bij het Olympus College zit kansengelijkheid en diversiteit in het DNA. We zijn een school die volop in ontwikkeling is en midden in de maatschappij staat. Wij verbinden hierbij de omgeving met het onderwijs.
Wij vinden dat iedere leerling gezien moet worden en dat we bereid moeten zijn maatwerk te leveren waar dat nodig is. Dit maken wij mogelijk door een breed onderwijsaanbod met veel creativiteit en beweging. Onze kernopdracht is om onze leerlingen zelf samen te laten leren in hun eigen omgeving.

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.olympuscollege.nl/

 • “De sfeer is hier goed. Er is veel wederzijds respect tussen docenten en leerlingen.”
 • “We zijn een hele brede school met een grote diversiteit aan leerlingen. Dat maakt het zo interessant!”
 • “Er is hier nauwelijks verloop, we zijn een hecht en sterk team.”          

Wij bieden...

 • Per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo. 
 • Een jaarcontract voor 0,6-0,8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast. Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact! 
 • Een marktconform salaris in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband). De definitieve inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring.
 • Een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%. 
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc. 
 • Volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.  

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen:

 • Een tweedegraads bevoegdheid biologie en enthousiasme voor onze leerlingen en de opdracht die het Olympus College voor zichzelf geformuleerd heeft.  
 • De intentie om meerdere jaren samen met ons te bouwen aan ons onderwijs.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst? Neem dan contact op met David van der Wel (conrector Olympus College). Je kunt hem bereiken door te mailen naar d.vanderwel@olympuscollege.nl of te bellen naar 026-3202870.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie? Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Kies een vorm die bij jou past. Solliciteer uiterlijk woensdag 22 mei Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.  

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.  
En wil je op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!  

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Olympus College

Olympus 11
6832 EL Arnhem Netherlands 4

Olympus 11 6832 EL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!