|

Vacature niet meer actief

Facilitair medewerker

Vind jij het belangrijk dat onze leerlingen in een verzorgd en netjes gebouw naar school gaan? Geloof jij ook dat leren in een verzorgd en schoon gebouw net een stukje leuker is? Ben jij een facilitaire duizendpoot die het onderhoud van het gebouw, de dagdagelijkse zaken als de koffiemachine bijvullen en de vaatwasser uitruimen en toezicht houden tijdens de pauzes moeiteloos met elkaar combineert? Dan zijn we bij het Maarten van Rossem en Het Westeraam op zoek naar jou!

Jouw baan
Als facilitair medewerker bij Het Westeraam en het Maarten van Rossem ben jij de gastheer of -vrouw van onze scholen. Je zorgt ervoor dat onze gebouwen in goede conditie blijven: je voert klein onderhoud uit, repareert beschadigingen, voert diverse klusjes uit en zorgt ervoor dat alles schoon, opgeruimd en goed verzorgd is.

Je bent niet bang om zelfstandig vernielingen aan te pakken of oplossingen aan te dragen als dat nodig is. Daarnaast beheer je sleutels en codes van de gebouwen en kluisjes, en als er werkzaamheden zijn die door derden uitgevoerd moeten worden, regel en begeleid je dit na goedkeuring.

Maar je bent meer dan een facilitair medewerker: je bent ook onze bedrijfshulpverlener in geval van noodsituaties in de school. Of het nu gaat om het toezicht houden op de naleving van huisregels, of het actief bijdragen aan een veilig en fijn schoolklimaat door aanwezig te zijn op de gangen, in de aula’s en op de pleinen, jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt!

Jij bent...
Jij bent enthousiast en zelfstandig: je neemt initiatief en pakt taken zelf op. Ondernemend als je bent, zoek je actief naar manieren om de gebouwen en omgeving te verbeteren. Je werkt graag samen met collega’s van verschillende afdelingen en schakelt makkelijk tussen diverse taken.

Je werkt gestructureerd en hebt altijd oog voor het einddoel. Daarnaast ben je energiek en altijd in beweging, klaar om te helpen bij probleemsituaties en actief aanwezig.

Over Maarten van Rossem en Het Westeraam
Ons team van facilitair medewerkers werkt op twee scholen. De beide scholen zijn kleinschalig. Collega’s kennen de leerlingen goed. Het Westeraam is een jonge en levendige school in Elst (Gelderland). We werken veel samen met onze buren, het Lyceum Elst (mavo, havo en vwo). Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren waar ze in de toekomst veel aan hebben. Volgend jaar starten we met het Wereldonderwijs in jaar 1, dat gericht is op maatwerk voor elke leerling.

Het Maarten van Rossem is een vmbo-school voor de basisberoeps, kaderberoeps en gemengde leerweg. Met ongeveer 350 leerlingen werken onze docenten iedere dag met veel toewijding en enthousiasme aan de toekomst van onze leerlingen. Wat ons kenmerkt? Dat is onze samenwerking in een enthousiast en fijn team. De ISK (Internationale Schakelklas) zit sinds een paar maanden ook bij ons in het pand en we werken dan ook nauw samen.

Wil jij een indruk krijgen van onze scholen? Bezoek dan onze sites: https://maartenvanrossem.nl/ en https://hetwesteraam.nl/, of maak een afspraak voor een rondleiding!

Wij bieden...
Wij bieden jou per 2 september 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 fte, met de intentie dit bij goed functioneren na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.136,- en maximaal €2.961,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Om deze functie succesvol uit te voeren heb je kennis en ervaring in de rol van facilitair medewerker. Daarnaast beschik je over algemene kennis op het gebied van bedrijfshulpverlening (BHV), wat belangrijk is voor het waarborgen van de veiligheid binnen onze scholen. Heb je nog iets te leren op dit gebied? Er is ruimte om daar voor naar school te gaan.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Wendy van Buul-Arah, teamleider OOP a.i., w.vanbuul-arah@quadraam.nl, 06 83 99 64 71.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 16 juni a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden in week 26. Noteer je dit alvast met potlood in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Maarten van Rossem

Groningensingel 1235
6835 HZ Arnhem Netherlands 4

Groningensingel 1235 6835 HZ Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!