|

Vacature niet meer actief

Docent Natuurkunde/NasTec

Natuurkunde en techniek zie je in het dagelijks leven overal om je heen. Heb jij een stevige basis in de exacte vakken en een talent voor het inspireren van leerlingen? Dan ben jij misschien wel de docent natuurkunde/NasTec die wij op het Liemers College zoeken.

Jouw baan
Als docent natuurkunde/NasTec op het Liemers College, speel je een grote rol in het inspireren en begeleiden van leerlingen in hun ontdekkingsreis door de wereld van natuur- en scheikunde, gekoppeld aan technologie. De eerste twee leerjaren bieden we onze leerlingen het vak NaSkTec aan, waarin de integratie van natuurkunde en techniek centraal staat. Samen met jou ontdekken ze hoe alledaagse dingen werken en maken ze verschillende projecten waarin ze verschillende technieken gebruiken.

Naast het overbrengen van kennis en vaardigheden, draag je als docent bij aan een veilig en ondersteunend leerklimaat binnen onze scholen. Je bent niet alleen zichtbaar voor leerlingen, maar ook voor je collega's. Je legt makkelijk verbinding met jouw leerlingen.

Vanaf het derde leerjaar maken leerlingen een keuze tussen natuur- en scheikunde, waarbij jij hen begeleidt in dit proces van vakoriëntatie en persoonlijke groei. Bij het Liemers College is jouw rol niet alleen het onderwijzen van vakinhoud, maar ook het aanmoedigen van nieuwsgierigheid, creativiteit en kritisch denken.

Jij bent...
Als docent natuurkunde/NasTec ben je enthousiast over het begrijpen van hoe dingen in de natuur werken en hoe die kennis gebruikt kan worden om nieuwe technologische vooruitgang te stimuleren. Je blijft voortdurend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en introduceert deze graag in de lesstof, waardoor jouw lessen altijd actueel en boeiend zijn.

Daarnaast ben je flexibel en vind je het leuk om op verschillende (vaste) locaties binnen het Liemers College te werken. We bespreken graag met jou welke locaties het beste bij je passen.

Over ons
Het Liemers College is een brede school, verdeeld over vier locaties in Zevenaar en Didam. We zijn een grote school, maar door de vier locaties lijkt dat niet zo. Iedere locatie is klein en persoonlijk georganiseerd. De leerlingen en docenten kennen elkaar. Wij vinden het belangrijk dat leerlingen de kennis en vaardigheden aanleren, waar ze in de toekomst veel aan hebben. Onze visie is dan ook: ‘Je presteert het beste als je je op school op je gemak voelt. Op het Liemers College kun je jezelf zijn en mag je je onderscheiden’. En dit geldt niet alleen voor de leerlingen, maar óók voor onze collega’s.

Eén coach | vervroegd examen | 7de vak mogelijk | mavo en mavo-beroepsgericht – locatieZonegge

Brede brugklas | coaches | midden in de samenleving | dorpsschool – locatie Didam

Sportklas | Dienstverlening & Producten | Structuurklas | schoolhond Teddie – locatie Landeweer

Topklas | gymnasium | theaterklas | kunst & cultuur – locatie Heerenmäten

Leren vanuit interesse | geen vakken, maar challenges | eigen planning | vakexperts – Agora onderwijs

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek zeker onze site voor meer informatie: www.liemerscollege.nl

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.6-1,0 fte, met de intentie dit na een jaar om te zetten naar vast.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (op basis van een fulltime dienstverband).
  • Je komt te werken op een of meer locaties binnen het Liemers College. Welke (vaste) locaties dat zijn, wordt samen met jou overlegd.
  • Je ontvangt een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Je krijgt de beschikking over een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband, dat je naar wens kunt inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kunt snel de verbinding aangaan. Je brengt een (bijna afgeronde) tweedegraads bevoegdheid natuurkunde met je mee. Heb je een andere onderwijsbevoegdheid in exacte vakken? Je wordt van harte uitgenodigd om te solliciteren. Kennis van de digitale lesmethode Insulea is een pre.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Neem dan contact op met Johan Veenstra (onderwijsdirecteur Zonegge en Agora a.i.). Je kunt hem bereiken door te bellen naar 0316-58 38 00 of te mailen naar j.veenstra@liemerscollege.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 16 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s om vóór indiensttreding een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben en, of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!