|

Vacature niet meer actief

Docent Engels

“Niets is leuker dan de wereld en cultuur te verkennen via de Engelse taal.” Dit zou zomaar een uitspraak van jou in de klas kunnen zijn. Op het Montessori College Arnhem mag je met jouw kennis iedere dag leerlingen uitdagen om hun Engelstalige grenzen op te zoeken. Kom jij schooljaar 2024-2025 ons prettige team versterken? Dan nodigen wij jou van harte uit te solliciteren op deze uitdagende baan. Welkom op Montessori College Arnhem!

Jouw baan
Als docent Engels verzorg je lessen aan eerstejaars onderbouwleerlingen mavo/havo en derdejaars bovenbouwleerlingen mavo. Dit is een prettige afwisseling, waarbij leerlingen voor het eerst te maken krijgen met Engels of juist voorbereid worden op hun examenjaar.

Lesthema’s als 'reizen', 'hobby's', 'eten en drinken' en 'toekomstplannen' zijn voor jou routine. De uitdaging ligt in het op een interactieve en praktische manier overbrengen van deze onderwerpen. Met jouw creativiteit en kennis ontwerp je boeiende en leerzame lessen die perfect aansluiten bij de mavo- en havoleerlingen.

Jij bent
Je weet precies wat er nodig is om leerlingen de kennis en vaardigheden bij te brengen. Bij ons vind je volop uitdaging en afwisseling door het gebruik van activerende didactiek. Je draagt bij aan een veilige leeromgeving waarin elke leerling zich gezien en gewaardeerd voelt.

Samenwerken in teamverband is voor jou vanzelfsprekend. Je weet hoe je een rijk onderwijsaanbod kunt neerzetten en dit kunt aanpassen aan de individuele behoeften van de leerling. Een goede band aangaan met onze mavo- en havoleerlingen gaat natuurlijk en zorgt bij jou voor werkplezier. Met jouw doorzettingsvermogen, creativiteit, differentiatie en onderwijservaring creëer je een positief leerklimaat waarin iedere leerling kan groeien.

Over ons
Het Montessori College Arnhem is een kleinschalige school, vlak bij het centraal station van Arnhem. Onze school is gevestigd in een karakteristiek pand met een rijke geschiedenis. Het is een prachtige combinatie van oud en nieuw.

Wij hebben een andere aanpak en kijk op leren. Persoonlijk leiderschap staat bij ons centraal; leerlingen zijn zelf verantwoordelijk voor hun werk. Wij begeleiden ze daarin en geven zo samen invulling aan ‘vrijheid in gebondenheid’. Wat ons verder kenmerkt, is dat wij samenwerken in een hecht en fijn team. Leerlingen en docenten kennen elkaar dus goed.

Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw vak binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Begeleiding vinden wij ook belangrijk. Wanneer je bij ons begint, krijg je een training over het Montessorionderwijs en word je begeleid door één van onze coaches. Zo zorgen wij voor een goede start!

  • “Ik mag hier, meer dan op andere scholen, experimenteren met de vak inhoud en de lesmethode!”
  • “Voor mij is het samenwerken in een cluster, op een gezellige en warme school een groot pluspunt”

Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://montessoricollegearnhem.nl/

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0.6-0.7 fte voor de duur van de vervanging. Bevalt het van beide kanten goed? Dan bekijken we na de vervanging graag de mogelijkheden binnen het Montessori College, of bij een van onze 14 andere scholen.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een tweedegraads lerarenopleiding Engels met je mee en relevante werkervaring.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen? Neem dan contact op met Edit Djini, afdelingsleider mavo bovenbouw. Je kunt Edit bereiken door te mailen naar e.djini@montessoriarnhem.nl of te bellen naar 026 320 9830.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk vrijdag 14 juni 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Montessori College

Utrechtseweg 174
6812 AL Arnhem Netherlands 4

Utrechtseweg 174 6812 AL Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!