|

Vacature niet meer actief

Docent Frans

Bienvenue au Candea Collège waar de Franse taal en cultuur met veel liefde worden gegeven door een bevlogen en gepassioneerd docententeam. Wil jij onze leerlingen ook laten kennismaken met deze mooie taal en cultuur? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Als docent Frans ga je lesgeven aan onze onderbouwklassen mavo, havo en vwo. Frans is niet alleen een taal, het opent de deur naar een wereld van gastronomie, mode en prachtige architectuur. Je leert je leerlingen niet alleen hoe ze correct moeten spellen en praten, maar je laat ze ook ontdekken hoe de Franse taal en cultuur invloed hebben op de wereld om hen heen.

Je gaat ook actief deel uitmaken van de vakgroep, waar je samen met collega's nieuwe ideeën bedenkt en het onderwijs verbetert. Ook ben je van harte welkom op onze vakgroepmiddagen en neem je deel aan diverse teamactiviteiten om de samenwerking en betrokkenheid binnen de school te versterken.

Jij bent...
Jij bent de docent die barst van de energie. Met jouw enthousiasme inspireer je leerlingen om de Franse taal en cultuur te omarmen. Jouw communicatieve vaardigheden en positieve houding dragen bij aan een prettige werkomgeving. Bovendien ben je betrokken en moedig je leerlingen aan om zelfverzekerd Frans te spreken en te denken.

Bij ons kun je rekenen op voldoende begeleiding en ondersteuning vanuit de vakgroep, je team en een van de docent coaches, zodat je vol vertrouwen kunt starten.

Over ons
Het Candea College, onderdeel van Quadraam, is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Met circa 180 collega’s onderverdeeld in een achttal onderwijsteams vormen we de basis voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en de leerlingbegeleiding. Onze onderwijsvisie luidt: ‘Jouw school, jouw toekomst’. Samenwerking tussen teams en sectoren wordt georganiseerd door middel van dwarsverbanden, zoals vakgroepen, kernteams en projectgroepen. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

Collega’s werken graag bij ons. Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer. Wil je een indruk krijgen van onze school? Bezoek onze site: www.candea.nl.

Wij bieden...
Bij het Candea College krijg je meer dan alleen een baan. Wij bieden een werkomgeving waar je ruimte hebt om te groeien en je werkdruk beheersbaar te maken:

  • Opleidingsmogelijkheden: Via Quriuz, onze huisacademie, en GoodHabitz, onze online academy kun je scholing, opleidingen en coaching volgen. Ook kun je maatwerk trainingen en opleidingen volgen.
  • Doorgroeimogelijkheden: heb je ambities of wil je doorgroeien? Het netwerk van Quadraam en onze 14 scholen bieden je diverse mogelijkheden.
  • Werkdrukmanagement: We bieden tools en ondersteuning om je werkdruk beheersbaar te houden, zodat je je kunt richten op wat echt belangrijk is: het onderwijs aan onze leerlingen.
  • Voldoende parkeergelegenheid: Geen zorgen over parkeerplekken; er is altijd voldoende ruimte om voor de deur te parkeren.

Daarnaast bieden wij jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo:

  • Een jaarcontract voor 0,3 – 0,35 fte voor de duur van de vervanging. Bevalt het van beide kanten goed? Dan bekijken we na dat jaar graag de mogelijkheden bij Candea, of bij een van onze 14 andere scholen.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een tweedegraads bevoegdheid Frans met je mee of je hebt deze bijna bezit.

Eerst even bellen? Dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of bij ons binnenkijken? Neem dan contact op met Josje Wubs, j.wubs@candea.nl, 0316 36 78 00.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk woensdag 19 juni a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Saturnus 1
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 1 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!