|

Vacature niet meer actief

Technisch Onderwijsassistent

Technisch Onderwijsassistent
Houd jij van scheikunde en biologie en wil jij onze leerlingen begeleiden tijdens de uitvoering van spannende en uitdagende proefjes en experimenten? Heb jij affiniteit met onze mavo-, havo- en vwo-leerlingen? Solliciteer bij het Candea College en kom ons team versterken!

Jouw baan
In de rol van technisch onderwijsassistent speel je een belangrijke rol in de ondersteuning van docenten bij het verzorgen van de praktijkvakken, waaronder natuurkunde, biologie en scheikunde. Dit omvat het zorgvuldig ontwikkelen en voorbereiden van practica, het bieden van effectieve ondersteuning aan leerlingen en ervoor zorgen dat alle benodigde materialen na gebruik op de juiste plek worden teruggeplaatst. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het controleren van de door de leerlingen uitgevoerde waarnemingen, proeven en/of onderzoeken. Het handhaven van een geordend en toegankelijk practicumlokaal behoort ook tot jouw takenpakket, waarbij je bijdraagt aan een veilige en gestructureerde leeromgeving.

Je neemt het initiatief om suggesties te doen voor optimalisatie van practica en onderzoeksopdrachten, wat een waardevolle bijdrage levert aan de constante verbetering van de onderwijskwaliteit.

Jij bent
Jij bent een toegankelijke, flexibele, enthousiaste en proactieve begeleider. Met een passie voor het werken met onze mavo, havo en vwo leerlingen ben je in staat heldere praktijkinstructies te geven. Veiligheid staat bij jou bovenaan, en je wordt gekenmerkt door je organisatietalent en gerichtheid op samenwerken.

Over ons
Het Candea College, onderdeel van Quadraam, is een brede school, verdeeld over 2 locaties in Duiven. Met circa 180 collega’s onderverdeeld in een achttal onderwijsteams vormen we de basis voor de ontwikkeling, uitvoering en evaluatie van het onderwijs en de leerlingbegeleiding. Samenwerking tussen teams en sectoren wordt georganiseerd door middel van dwarsverbanden, zoals vakgroepen, kernteams en projectgroepen. Wat ons kenmerkt, is dat er veel ruimte is voor eigen ideeën en initiatieven. Jij krijgt van onze directie volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven.

Collega’s werken graag bij ons. Er is weinig verloop en er heerst een goede sfeer. Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram, Youtube, Facebook en TikTok en bezoek onze site: www.candeacollege.nl. Ook kun je een afspraak maken voor een rondleiding.

Waarom werk ik op het Candea in Duiven?

  • ‘Ondanks dat we een grote school zijn, zijn we kleinschalig georganiseerd, met uitstekende faciliteiten. We hebben veel zeggenschap.’
  • ‘Eigen initiatief wordt gewaardeerd, er wordt niet snel ‘nee’ gezegd.’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen.

Wij bieden
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo. Een van onze collega's gaat weer de schoolbanken in en daarom zoeken wij jouw hulp!

  • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 0,6 FTE, voor een schooljaar.
  • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen

Je beschikt over een mbo-diploma technisch onderwijsassistent of een vergelijkbare opleiding. Daarnaast heb je affiniteit met onze leerlingen en kan je snel de verbinding aangaan.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Joost Schellekens, teamleider bovenbouw, j.schellekens@candea.nl, 06 38 32 47 76.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk 20 juni 2024 a.s.
Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. De gesprekken zullen plaatsvinden op maandagmiddag 24 juni 2024.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Candea College

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!