|

Learning & Development specialist

Bij Quriuz, de huisacademie van Quadraam, krijg jij als Learning & Development specialist de kans om impact te maken op het onderwijs! Wil jij dé schakel tussen de leervragen van onze medewerkers en het trainingsaanbod zijn? Weet jij wat er speelt in het onderwijs en weet je dit naar relevante en inspirerende leeroplossingen te vertalen? Lees dan snel verder!

Jouw baan
Als Learning & Development specialist bij Quriuz ben jij de drijvende kracht achter onze leer- en ontwikkelinitiatieven. Jij brengt de nieuwste trends en ontwikkelingen van buiten naar binnen en vertaalt deze naar aantrekkelijke leeraanbiedingen. Je bent een echte initiatiefnemer die scholen en collega’s met kennis en expertise bij elkaar brengt. Daarnaast speel je een centrale rol in:

 • Nieuwe ontwikkelingen vertalen naar aanbod en het in kaart brengen van leervragen: Jij houdt je ogen en oren open voor wat er speelt in de onderwijswereld, analyseert de schoolplannen samen met de managementteams (MT’s) en brengt de leervragen van onze medewerkers helder in beeld.
 • Trainingsaanbod organiseren: Jij zorgt ervoor dat ons trainingsaanbod aansluit op de behoeften van onze scholen door de juiste experts binnen en buiten onze organisatie in te schakelen. Je organiseert zowel vraag- als aanbodgerichte trainingen voor docenten, onderwijsondersteuners, leidinggevenden en studenten, waarbij je inspeelt op de actualiteit.
 • Netwerken en verbinden: Je legt makkelijk contact, bouwt relaties op met schoolteams en leidinggevenden, en brengt de juiste mensen bij elkaar. Je initieert en begeleidt thema-, functie- en vaknetwerken, en zorgt ervoor dat collega's elkaar vinden en inspireren.
 • Kwaliteit bewaken en nieuwe leerconcepten ontwikkelen: Jij evalueert ons trainingsaanbod, zorgt voor topkwaliteit en past aan op basis van feedback van scholen en deelnemers. Daarnaast ben je altijd bezig met het ontwikkelen van innovatieve leerconcepten voor jouw collega’s.
 • Sparringpartner bij professionalisering en studiedagen: Je bent de sparringpartner van de managementteams (MT’s) en werkt samen met verschillende adviseurs van Quadraam aan het ontwikkelen van professionaliseringsplannen en de organisatie van impactvolle studiedagen.

En het mooiste van alles? Jij brengt vol enthousiasme over waarom leren belangrijk is en weet anderen te inspireren en motiveren om zich voortdurend te blijven ontwikkelen. Jij bent het levende voorbeeld van groei en ontwikkeling.

Jij bent...
Jij bent een organisatietalent met een heldere visie op het leren en ontwikkelen van medewerkers binnen het onderwijs. Je kunt goed samenwerken met diverse partijen en hebt oog voor onderlinge verhoudingen. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en kunt zelfstandig en proactief opereren in een complexe omgeving.

Visie maken we samen. Jij bent in staat om deze visie uit te dragen en te implementeren binnen onze organisatie, in nauwe samenwerking met de verschillende managementteams (MT’s) en individuele leidinggevenden op onze scholen. Je weet relevante externe partijen te verbinden aan de gewenste en noodzakelijke ontwikkelingen die bij Quadraam voor dit jaar op het programma staan.

Door jouw nieuwsgierigheid en vaardigheden om leerbehoeften en -vragen naar boven te halen, werk je effectief samen met collega’s, bijvoorbeeld bij het organiseren van een studiedag.

Jij hebt lef, visie en staat stevig in je schoenen. Samen geven we vorm aan het onderwijs van morgen!

Over ons
Quriuz is de huisacademie van Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep, die bestaat uit 14 scholen voor Voortgezet Onderwijs in de brede regio Arnhem. De scholen hebben een eigen profiel zoals een cultuur-, sportprofiel, een internationaal profiel of een bètaprofiel. Scholen maken plannen als het gaat om het onderwijsaanbod, organisatie en onderwijsinnovatie binnen de gemeenschappelijk afgesproken kaders.

Quriuz is onderdeel van het bovenschoolse Centraal Bureau Quadraam en staat voor Samen Leren Ontwikkelen. Woorden die apart maar ook in combinatie betekenisvol zijn.

 • Samen staat voor onze activiteiten waarmee we mensen verbinden en scholen bij elkaar brengen.
 • Leren doen we met elkaar d.m.v. het halen-brengen-delen principe. Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van expertise die binnen Quadraam aanwezig is. Wij geloven dat iedereen op elk moment iets kan leren.
 • Ontwikkelen gaat over jezelf, de scholen en ons onderwijs verder brengen. Daarnaast staat het voor het ontwerpen van onderwijs.

Quriuz draagt, als huisacademie van Quadraam, bij aan een leven lang leren en daarmee tot het beste onderwijs voor onze leerlingen. Wij zijn verbonden met de scholen van Quadraam en zijn er voor onze medewerkers en studenten. De activiteiten van Quriuz zijn gebaseerd op gemeenschappelijke thema’s en gericht op continue ontwikkeling.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,8 - 1 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 10. Je salaris bedraagt dan minimaal € 3.031,- en maximaal € 5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je beschikt over hbo werk- en denkniveau en hebt bij voorkeur een opleiding als opleidingskundige.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Wieneke Kooi - Wielinga, w.kooi-wielinga@quadraam.nl, 026 320 8800.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 23 juni a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek kort na 23 juni.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl of kijk op www.quriuz.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 23 juni 2024
Contactpersoon
Wieneke Kooi - Wielinga
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
CBQ Quadraam
Functie
Learning & Development specialist
Soort onderwijs
Centraal Bureau Quadraam
Opleidingsniveau
HBO
Salaris en Schaal
€ 3.031 - € 5.030 (Schaal 10)
FTE
0,9 FTE, 0,7 FTE, 1,0 FTE, 0,8 FTE, 0,6 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Quriuz (CBQ)

Saturnus 5
6922 LX Duiven Netherlands 4

Saturnus 5 6922 LX Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!