|

Vacature niet meer actief

Docent AVO

Ben jij een enthousiaste docent en wil jij jouw enthousiasme overdragen aan onze leerlingen? Ben jij iemand die aanvoelt en begrijpt wat onze verschillende leerlingen nodig hebben? Weet jij als geen ander verbinding te maken en begrijp jij dat leren pas leuk en mogelijk wordt als je goed contact hebt met onze leerlingen? Wil jij lesgeven aan een kleine klas? Wil jij ruimte om je les (en eventueel praktijkvak) vorm te geven? Ga dan aan de slag bij Produs, de praktijkschool in Arnhem-Zuid!

Jouw baan
Je verzorgt de AVO lessen. Dit doe jij op een enthousiaste en toegankelijke manier. Jij maakt makkelijk verbinding en bent oprecht geïnteresseerd in de leefwereld van de leerlingen. Je helpt en begeleidt hen tijdens de les en zorgt ervoor dat er veilig en goed gewerkt kan worden. Je bent een coach voor je leerlingen en een prettige en energieke collega voor je team.

In het rooster heb je soms een vaste klas die je die dag de AVO lessen geeft. Op andere dagen geef je verschillende klassen les. Als je affiniteit met praktijkvakken hebt is er ook de mogelijkheid praktijklessen te geven. Bijvoorbeeld verzorging, koken, techniek (hout, metaal), detailhandel of plant en dier.

Waarom werk ik bij Produs?
“Ik ben een luisterend oor en coach. Ik zie kansen en mogelijkheden bij iedere leerling en kan de talenten van de leerlingen verder ontwikkelen”.

“Het gaat verder dan alleen onderwijs. Wij ondersteunen de leerlingen en geven de leerlingen extra aandacht waar nodig”.

Over ons
Produs is de praktijkschool in Arnhem Zuid en biedt onderwijs aan ongeveer 180 leerlingen. Ons team bestaat uit 40 collega’s. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling, zijn de belangrijkste thema’s waar wij aan werken.

Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers. Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap en is toegankelijk en benaderbaar. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven.

Onze waarden? Vertrouwen, betrokken, meelevend, verantwoordelijkheid, ambitieus en werken vanuit kansen!

Maar dat is nog niet alles. Als je bij Produs komt werken, krijg je:

 • Kleine klassen: Je geeft bij AVO lessen les aan maximaal 16 leerlingen, bij praktijklessen aan maximaal 8 leerlingen. Zo kun je echt alle aandacht geven aan de leerlingen.
 • Unieke ondersteuning: Bij Produs hebben we een schoolcoach die tijdens de lessen aanwezig kan zijn en de verbinder is tussen docent en leerling. Deze coach helpt je bij het vinden van oplossingen en zet eventuele conflicten om in waardevolle leermomenten.
 • Diversiteit: Bij Produs omarmen we diversiteit. Ons team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden en er is ruimte voor meer verschillende culturen.
 • Samenwerking met het bedrijfsleven: Bij Produs werken we nauw samen met het bedrijfsleven. De leerlingen lopen veel stages.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 1 augustus 2024 een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0.8 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast mits wij voldoende ruimte in onze formatie hebben.
 • Wil je meer of minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal LB. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.301,- en maximaal €5.030,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.
 • Ruimte en vrijheid om de regie te pakken in je werk.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Jij bent een enthousiaste allround docent die bereid is om te groeien en te leren. Je hebt het vermogen om naadloos aan te sluiten op de individuele behoeften van je leerlingen, weet prioriteiten te stellen en je eigen gedrag te sturen.

Jouw reflectief vermogen, zelfvertrouwen en stevigheid maken jou tot een inspirerende kracht in de klas. Met jouw luchtige en ontwapenende benadering creëer je een veilige en stimulerende leeromgeving.

Je vindt het heerlijk om met onze leerlingen samen te werken en je hebt affiniteit met hen. Wat wij verder van je vragen is een prettige werkhouding. Ook ben je een fijne collega voor het team. Heb je humor? Dan heb je sowieso een streepje bij ons voor! Uiteraard ben je in het bezit van een lesbevoegdheid (pabo of lerarenopleiding) en heb je ervaring of affiniteit met het praktijkonderwijs.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan vóór 27 juni contact op met Nicole Roseboom (locatiedirecteur). Je kunt Nicole bereiken door te bellen naar 06 – 383 28 775.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk maandag 1 juli a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Job Alert

Op de hoogte blijven van vacatures in jouw vakgebied? Stel jouw persoonlijke JobAlert in.

Bekijk actieve vacatures

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Produs

Leidenweg 60
6843 LD Arnhem Netherlands 4

Leidenweg 60 6843 LD Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!