|

Onderwijsassistent

Ben jij een sterke pedagoog die feilloos aanvoelt wanneer er ondersteuning geboden moet worden aan leerlingen in hun leerproces? Wil je een actieve rol spelen in de ontwikkeling van vmbo-leerlingen en docenten ontlasten in hun dagelijkse werkzaamheden? Dan zijn wij op ’t Venster op zoek naar jou!

Jouw baan
Als onderwijsassistent bied je ondersteuning aan docenten en leerlingen, waardoor het onderwijs op ’t Venster soepel verloopt. Je ondersteunt docenten bij het uitvoeren van de lessen voor de onder- en bovenbouwklassen. Met jouw praktische instelling help jij docenten graag bij praktijklessen, reguliere vakken en/of in de studieruimte. Je bent hierin breed inzetbaar. Daarnaast gebruik je jouw pedagogische vaardigheden om te zien wat onze leerlingen nodig hebben en hen daarbij te ondersteunen. Je zorgt voor een goede sfeer in de klas. Dit begint al door een goede voorbereiding van lesmaterialen en administratieve taken.

Daarnaast biedt deze baan uitdaging voor jou. Je gaat in deze functie ondersteuning bieden aan de dagelijkse coördinatie. Dit doe je samen met jouw coördinator. Er kunnen kleine wijzigingen voorkomen op de dag dat je werkzaam bent, zoals een roosterwijziging. In overleg met de docent, teamleiders en ondersteuningscoördinator kijk je samen hoe je ervoor kunt zorgen dat jouw collega’s deze wijziging kunnen vervullen. De voornaamste taak blijft echt het ondersteunen van docenten.

Als je bij ons werkt krijg je de juiste begeleiding aangeboden, zodat je een goede start kunt maken.

Jij bent...
Jij bent een prettige, enthousiaste onderwijsassistent met hart voor het vmbo. Je begrijpt onze leerlingen en hun onderwijsbehoeften. In de klas neem je een proactieve houding aan en speelt makkelijk in op de werkmethode van jouw collega’s. Jullie vullen elkaar aan! Samenwerking is van belang binnen onze school. Er is hier veel contact onderling, waardoor je snel in elkaar het vertrouwen vindt. Voor deze functie is het belangrijk dat je relevante werkervaring binnen het onderwijs meeneemt en een sterke pedagogische aanpak hebt. Je bent een collega die ad-hoc op operationele wijzigingen inspeelt.

Over ons
Vmbo ’t Venster is een prachtige school, gelegen in Arnhem-Noord. Wij zijn onderdeel van Quadraam; de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in en rondom Arnhem.

“In een veilige leeromgeving waar we elkaar zien, komt iedereen tot bloei”

Dat is de visie van ’t Venster: we zien de leerlingen en hun talenten. We dagen jou en leerlingen uit doelen te stellen. We vinden het belangrijk dat je trots kunt zijn op wie je bent en wat je van elkaar leert. Op onze school komen leerlingen met basis-, kader- of theoretische leerweg/mavo-advies. Onze school is ook dé school voor de topsporter! Wij zijn één van de dertig scholen in Nederland met een officiële erkenning als Topsport Talentschool. Onze topsportleerlingen kunnen studie en sport goed combineren omdat wij extra faciliteiten bieden.

Als onderwijsassistent kom je terecht binnen een enthousiast en fijn team! Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie op de beste manier vorm te geven. Wil jij een indruk krijgen van onze school? Klik dan hier voor de link van onze website, om te zien waarom onze school dé leukste school is om te komen werken.

Wij bieden...
Wij bieden jou per 19 augustus 2024 (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 1.0 fte.
  • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 6. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.252,- en maximaal €3.257,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze vmbo-leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je bent in bezit van een mbo-diploma onderwijsassistent en je brengt relevante ervaring in het onderwijs mee. Naast één-op-één contact ben je ook gewend om voor een grotere groep te staan.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of een kijkje in onze keuken nemen? Neem dan contact op met Judith Hoekstra (ondersteuningscoördinator). Je kunt haar bereiken per email: j.hoekstra@vmbo-venster.nl of per telefoonnummer: 06-41 08 44 69.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 11 augustus 2024 a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Deze vinden zeer waarschijnlijk plaats op woensdag 14 augustus.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 11 augustus 2024
Contactpersoon
Judith Hoekstra
De recruiter van deze functie is
Leonieke Heskes
School
Vmbo 't Venster
Functie
Onderwijsassistent
Soort onderwijs
VMBO
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.252 - € 3.257 (Schaal 6)
FTE
1,0 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

't Venster

Thomas A Kempislaan 82
6822 LS Arnhem Netherlands 4

Thomas A Kempislaan 82 6822 LS Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!