|

Remedial Teacher

Sta jij altijd klaar om leerlingen te helpen die nét dat extra steuntje in de rug nodig hebben? Wil jij ervoor zorgen dat iedereen de kans krijgt om op zijn of haar eigen manier te leren? Kom dan werken als remedial teacher bij het Lyceum Elst! Nieuwsgierig? Lees snel verder!

Jouw baan
Bij Lyceum Elst maak je echt het verschil! Als remedial teacher ben jij een onmisbare schakel in ons enthousiaste, gedreven en gezellige ondersteuningsteam. Samen met docenten zorg jij ervoor dat onze leerlingen de begeleiding krijgen die ze nodig hebben. Of het nu gaat om taal, lezen, spelling, rekenen of studievaardigheden, jij staat klaar met (groeps)begeleiding op maat.

Je werkt nauw samen met collega’s, ouders en soms ook externe partners, en geeft voorlichting over leerproblematiek en aanpak in de klas. Jij ziet waar de knelpunten liggen en gaat doelgericht aan de slag om die op te lossen. Je bent niet alleen vakinhoudelijk sterk, maar ook pedagogisch weet je precies wat nodig is om leerlingen vooruit te helpen. Je zorgt ervoor dat elke leerling de ondersteuning krijgt die hij of zij verdient. Daarnaast voer je ook groepsonderzoeken uit, bijvoorbeeld voor dyslexiescreening.

Je hebt een belangrijke stem in ons team. Je neemt actief deel aan overleggen en brengt daar jouw expertise in. Jouw inzichten en ervaring zijn van grote waarde voor het verbeteren van ons onderwijs en het optimaliseren van de ondersteuning aan onze leerlingen.

Jij bent...
Jij bent iemand die het beste uit leerlingen haalt en altijd klaarstaat voor je collega's. Je bent een echte teamspeler en werkt graag samen binnen het ondersteuningsteam. Je kunt je goed inleven in de belevingswereld van onze leerlingen en begrijpt wat ze nodig hebben om te groeien. Of het nu gaat om leren leren, begrijpend lezen, dyslexie, dyscalculie, of plannen en organiseren, jij biedt de juiste ondersteuning.

Je werkt transparant en gestructureerd. Handelingsplannen opstellen, ouders informeren en collega's adviseren? Jij draait er je hand niet voor om. Flexibiliteit is jouw tweede natuur; als iets niet werkt, zoek je een andere manier.

Waarom werk ik op het Lyceum in Elst?

  • ‘Als je graag veel ontwikkelruimte wil krijgen en zelfstandig wilt werken zit je hier goed!
  • ‘Ik kan hier echt bezig zijn met de inhoud van mijn vak!’
  • ‘Eigen initiatief wordt gestimuleerd en gewaardeerd!’
  • ‘De samenwerking en een enthousiast team om mij heen’

Over ons
Lyceum Elst is een bruisende, groeiende, jonge school! Wat ons echt onderscheidt, is dat we veel ruimte geven voor eigen ideeën, creativiteit, ondernemerschap en initiatieven. En het mooiste? Onze schoolleiding gelooft in jou! Zij geven jou volop de ruimte en het vertrouwen om jouw vak op de beste manier vorm te geven, want bij ons staat het resultaat voorop! Wil jij een indruk krijgen van onze school? Bezoek dan onze site: https://www.lyceumelst.nl/!

Wij bieden...
Wij bieden jou een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo. De startdatum bepalen we in overleg en kan liggen vanaf 1 oktober.

  • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,4 te, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
  • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 9. Je salaris bedraagt dan minimaal €3.031,- en maximaal €4.580,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
  • Bij ons krijg je volop de ruimte om je eigen programma’s op te zetten en nieuwe methodes uit te proberen. Jouw creativiteit en enthousiasme krijgen hier alle ruimte! We bieden je een afwisselende functie met een hoge mate van zelfstandigheid, waarin je elke dag nieuwe uitdagingen tegenkomt en veel voldoening uit je werk haalt.
  • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
  • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
  • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt een coachende aanpak en weet leerlingen te motiveren om net dat stapje extra te zetten. Je hebt een passende hbo-opleiding (bijvoorbeeld pabo) en bij voorkeur een remedial teacher-opleiding, of je bent bereid deze te volgen. Ervaring met dyslexiescreening en onderzoek maakt jou een waardevolle remedial teacher voor onze school. Heb je ook ervaring met NT2 en TOS? Dan is dat helemaal geweldig!

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of mailen? Neem dan contact op met Caroline Tieleman, orthopedagoog. Je kunt haar bereiken door te mailen naar c.tieleman@lyceumelst.nl of te bellen naar 0481-362920. We zijn bereikbaar buiten de schoolvakanties.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 25 augustus a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 25 augustus 2024
Contactpersoon
Caroline Tieleman
De recruiter van deze functie is
Bo Eilers
School
Lyceum Elst
Functie
Remedial teacher
Soort onderwijs
HAVO, VWO, MAVO
Opleidingsniveau
HBO
Salaris en Schaal
€ 3.031 - € 4.580 (Schaal 9)
FTE
0,4 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Lyceum Elst

Auditorium 6
6661 TZ Elst Netherlands 4

Auditorium 6 6661 TZ Elst Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!