|

Hoofdconciërge

Als hoofdconciërge op het Beekdal Lyceum ben je meer dan alleen de sleutelbewaarder; je bent de held die regelt dat onze school een fijne, veilige en schone plek is voor alle leerlingen en collega’s. Kun jij de rots in de branding zijn die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt? Dan zoeken wij jou!

Jouw baan
De rol van hoofdconciërge bij het Beekdal Lyceum is een dynamische functie. Een greep uit de dingen die je gaat doen:

 • Je houdt toezicht op de orde en veiligheid binnen de school. Dat houdt in dat je zichtbaar bent en actief aanwezig bij de binnenkomst van de leerlingen, de pauzes en leswissels.
 • Je beheert het schoolgebouw, neemt de verantwoordelijkheid dat deze veilig en verzorgd is en je voert onderhoudswerkzaamheden en kleine reparaties uit.
 • Voor de grotere of specialistische klussen onderhoud je contact met de vastgoed adviseurs van Quadraam en externe partners. Je stemt af wanneer werkzaamheden plaatsvinden en communiceert hierover binnen de school.
 • Je bent het eerste aanspreekpunt voor de schoonmaak en de catering, en voorziet hen van input over wat jij nodig hebt. De contractafspraken met deze partijen zijn al centraal gemaakt op het hoofdkantoor van Quadraam; jij geeft daar een Beekdal-draai aan.
 • Je speelt een grote rol in het BHV-team.

Dit alles doe je natuurlijk niet helemaal alleen. Jouw team bestaat uit vier conciërges met verschillende kwaliteiten. Als meewerkend voorman stuur je hen aan, prioriteer en verdeel je de werkzaamheden. Je stemt regelmatig af met de Leidinggevende OOP, om samen te zorgen dat het facilitaire team lekker draait en aangesloten is bij de schooldoelstellingen.

Jij bent...
Jij bent een betrokken collega die het heerlijk vindt om in een omgeving te werken waar geen dag hetzelfde is. Je vindt het fijn dat je samen met collega's bij kan dragen aan de ontwikkeling van de school waar leerlingen in al hun kwaliteiten gezien en gestimuleerd worden. Jij ondersteunt de leerlingen en staat voor ze klaar als ze behoefte hebben aan een luisterend oor. Het is dan ook belangrijk dat je benaderbaar bent en beschikt over de nodige pedagogische vaardigheden die passen in een veilig en stimulerend schoolklimaat.

Bovendien ben je meer dan handig, breng je technisch inzicht en de nodige klusvaardigheid met je mee. Je staat lekker stevig in je schoenen en wordt niet snel overvallen door de waan van de dag. Je vindt het prettig om te werken volgens een planning die jij zelf kunt organiseren. Maar is er een calamiteit? Dan bewaar jij de rust en kun je snel schakelen.

Omdat je dagelijks verantwoordelijk bent voor het openen en/of sluiten van het gebouw en het beheer van sleutels en alarmen, is het prettig als je dicht bij de school woont.

Het gebouw voelt als jouw tweede huis, waar je zorgt voor een schone, veilige en opgeruimde omgeving. Jij herkent jezelf in de woorden: optimistisch, stressbestendig en handig.

Over ons
Het Beekdal Lyceum -onderdeel van Quadraam- is een bijzondere middelbare school met 1200 leerlingen op een van de allermooiste locaties in Arnhem-Noord. In het groen, met heuvels én een eigen beek, Beekdal dus. Onze leerlingen volgen een sport- of cultuurprofiel en een verlengde brugperiode. We hebben hoge verwachtingen van onze leerlingen en van elkaar! Collega’s werken graag bij ons en er heerst een goede sfeer.

Wil je een indruk krijgen van onze school? Volg ons op Instagram en Facebook. Bezoek onze site: Beekdal Lyceum - Havo en vwo-school in Arnhem.

Wij bieden...
Wij bieden jou per direct een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

 • Je ontvangt een jaarcontract voor 0,9 fte, met de intentie dit na 1 jaar om te zetten naar vast.
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 5. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.177,- en maximaal €3.110,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Heb je op Beekdal je draai gevonden? Dan is het mogelijk taken met een (nog) grotere verantwoordelijkheid aan je werkzaamheden toe te voegen.
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Bij voorkeur beschik je over mbo-niveau werk- en denkniveau. Ben je in het bezit van een EHBO-diploma en/of BHV certificaat of je bent bereid om deze te behalen. Je bent stressbestendig en kan hoofd- en bijzaken van elkaar scheiden. Je verdeelt je uren over 5 dagen, bent flexibel en bereid om ook te werken tijdens ouderavonden en andere schoolactiviteiten. Vanzelfsprekend is het belangrijk dat je tactvol kunt omgaan met jongeren van ongeveer 11 tot 18 jaar. Affiniteit met deze doelgroep is een pre. Natuurlijk overwicht komt je in deze baan goed van pas.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Monique Zweers (leidinggevende OOP). In verband met de zomervakantie is Monique te bereiken via mail: m.zweers@beekdallyceum.nl.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 18 augustus a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek op woensdag 21 augustus. Noteer je dit alvast met potlood in je agenda?

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 18 augustus 2024
Contactpersoon
Monique Zweers
De recruiter van deze functie is
Esmee Hoksbergen
School
Beekdal Lyceum
Functie
Concierge
Soort onderwijs
HAVO, VWO
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.177 - € 3.110 (Schaal 5)
FTE
0,9 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Beekdal Lyceum

Bernhardlaan 49
6824 LE Arnhem Netherlands 4

Bernhardlaan 49 6824 LE Arnhem Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!