|

Ga aan de slag als zij-instromer binnen het voortgezet onderwijs

🚀 Ga aan de slag als zij-instromer binnen het voortgezet onderwijs 🎓

Ben jij klaar voor een carrièreswitch en wil je dé stap zetten naar het onderwijs? Heb je altijd al willen lesgeven en ben je op zoek naar de juiste gelegenheid om deze droom te verwezenlijken? Bij Quadraam hebben we een unieke kans voor jou als zij-instromer.

Wij bieden jou de kans om les te geven op een of meerdere van onze 14 scholen. Dit biedt jou de mogelijkheid om kennis te maken met Quadraam, de Gelderse Onderwijsgroep en haar scholen.

📅 Informatiebijeenkomsten zij-instroom
Sta je aan het begin van je carrière als docent en wil je starten als zij-instromer? Laat je goed informeren over de mogelijkheden en neem vrijblijvend deel aan onze online informatiebijeenkomst. Inschrijven kan via deze link.

De eerstvolgende bijeenkomsten zijn gepland op:

✅ vrijdag 13 september 2024
✅ vrijdag 11 oktober 2024
✅ vrijdag 8 november 2024

Over ons
Bij Quadraam bieden we meer dan alleen een baan. We bieden jou een omgeving waarin jij je kunt ontwikkelen en tegelijkertijd je diploma en bevoegdheid kunt behalen.
Uitdagende werkomgeving: inspireer en motiveer leerlingen op een van onze scholen, of misschien wel op meerdere locaties. De keuze is aan jou.
Flexibiliteit: dienstverband van 0,4 tot 0,6 fte. Zo garanderen we dat je nog tijd hebt voor jouw studie en ontwikkeling.
Groei en netwerken: ontwikkel jezelf via GoodHabitz of onze huisacademie Quriuz met masterclasses, workshops en netwerkmogelijkheden met andere docenten.

🤝 Laten we kennismaken
Nieuwsgierig? Mooi! Dan komen we heel graag met je in contact. Wil je eerst even bellen of overleggen? Bel of app gerust met een van de recruiters:

📞 Esmee Hoksbergen: 06 39823389
📞 Leonieke Heskes: 06 42061126
📞 Bo Eilers: 06 39823375

Let op! In verband met de zomervakantie zijn we weer telefonisch te bereiken vanaf 15 augustus.

#ZijInstroom #Onderwijs #Carrièreswitch #LeraarGezocht #Quadraam #Informatiebijeenkomst #Docent #Opleiding #ontwikkeling #voortgezetonderwijs #Gelderland #wiskunde #Nederlands #Frans #Duits #groepsdocent

Solliciteer nu!
Deadline
dinsdag 31 december 2024
Contactpersoon
Quadraam Vacature
De recruiter van deze functie is
Recruitment
School
Quadraam
Functie
Wiskunde
Opleidingsniveau
HBO, WO

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!