|

Conciërge

Wil jij een cruciale rol spelen in het dagelijkse reilen en zeilen van praktijkschool Symbion? Steek jij graag de handen uit je mouwen en weet je van aanpakken? Ben jij prettig in de omgang en weet je gemakkelijk de verbinding te leggen met onze leerlingen? Solliciteer dan snel!

Jouw baan
Als conciërge bij Symbion heb je een veelzijdige functie. Jij zorgt ervoor dat de school en zijn voorzieningen goed in orde zijn. Is er iets kapot? Dan voer jij kleine reparaties uit of draag jij de oplossing aan voor dit probleem. Bij uitvoeringswerkzaamheden schakel je, na goedkeuring, extra hulp in of vraag je de begeleiding hiervoor aan. Daarnaast verricht je klein onderhoud en is het beheer van de sleutels, codes en kluisjes in jouw handen. Als conciërge houdt je toezicht op de leerlingen voor-, tijdens en na schooltijd en draagt hiertoe bij aan een veilig schoolklimaat. Bij noodgevallen word jij ingeschakeld en handel jij correct en snel.

Jouw taken zijn niet alleen gericht op facilitaire werkzaamheden. Bij Symbion vinden we de ontwikkeling van onze leerlingen erg belangrijk. Dit maakt dat er iedere week twee leerlingen een interne stage lopen bij jou. Dit zijn leerlingen uit leerjaar 1 of 2 die je meeneemt en begeleidt bij de alledaagse taken. Hiermee bereiden we de leerlingen voor op de externe stages in het werkveld.

Jij bent...

 • Een gastheer/gastvrouw
  Als gastheer/gastvrouw ben jij de eerste persoon die leerlingen, ouders, collega’s van andere Quadraamscholen en netwerkpartners ontmoeten als ze de school bezoeken. Met jou enthousiaste verschijning zorg jij ervoor dat iedereen zich welkom voelt in school. Jij bent zichtbaar binnen de school, zowel voor leerlingen als voor je collega’s.
 • Sociaal en pedagogisch sterk
  Jij bent in het bezit van sterke communicatievaardigheden. Zie jij een ruzie ontstaan dan voel je je niet bezwaard om hierin te bemiddelen. Daarnaast zie jij toe dat de schoolregels worden nageleefd en spreek je leerlingen hierop aan. Met jouw positieve en empathische instelling ben jij gemakkelijk in de omgang en voelen leerlingen en collega’s zich snel prettig bij jou.
 • Handig en technisch vaardig
  Het uitvoeren van klein onderhoud en reparaties gaan jou goed af. Je weet hoe je verstoringen kunt verhelpen of welke hulp je hiervoor nodig hebt. Met jouw technische inzicht is namelijk dit geen probleem. Je hebt een echte ‘handen-uit-de-mouwen’-mentaliteit. Daarnaast ben je in het bezit van de basiskennis van veiligheidsvoorschriften en -protocollen die je inzet bij calamiteiten.

Over ons
Symbion is de praktijkschool in de Liemers en biedt onderwijs aan ongeveer 195 leerlingen. Modern en uitdagend onderwijs, 21st century skills, coachend begeleiden en regie bij de leerling zijn de belangrijkste onderwerpen waar wij aan werken! Wij zijn onderdeel van Quadraam, de overkoepelende stichting met 14 middelbare scholen in Arnhem, Overbetuwe en de Liemers.

Onze directie werkt vanuit dienend leiderschap. Je krijgt bij ons volop ruimte en vertrouwen om jouw functie binnen de schoolbrede kaders op de beste manier vorm te geven. Onze kernwaarden? Eerst begrijpen, dan begrepen willen worden, mijn kennis is jouw kennis, ruim baan voor talent, vertrouwen & verantwoordelijkheid, groeien met open blik.

Onze school is prachtig gelegen in Didam, dicht bij station Didam en is voorzien van moderne technologieën waardoor leerlingen en docenten goede (praktijk)lessen kunnen volgen en verzorgen.

Maar dat is nog niet alles. Als je bij Symbion komt werken, krijg je:

 • Unieke ondersteuning: Bij Symbion hebben we een schoolcoach die tijdens de lessen aanwezig kan zijn en de verbinder is tussen docent en leerling. Deze coach helpt je bij het vinden van oplossingen en zet eventuele conflicten om in waardevolle leermomenten.
 • Een goede sfeer: De sfeer bij Symbion is echt goed! Je zult je meteen thuis voelen in ons warme en hechte team. Wil je het zelf ervaren voordat je solliciteert? Loop gerust een dagje met ons mee en proef de sfeer!
 • Diversiteit: Bij Symbion omarmen we diversiteit. Ons team bestaat uit mensen van verschillende leeftijden en genders. Er is ruimte voor meer verschillende culturen.
 • Samenwerking met het bedrijfsleven: Bij Symbion werken we nauw samen met het bedrijfsleven. De leerlingen lopen veel stages. Als praktijkdocent ben je nauw betrokken bij alle ontwikkelingen.

Dit zeggen leerlingen en collega’s over onze school:

Voor mij is Symbion de perfecte school omdat ze kleine klassen hebben. Ik praat veel met docenten over welke toekomst ik voor mezelf zie en wat zij daarvan vinden. Ze willen echt dat je de juiste richting kiest. Daar hebben we het bijna iedere dag over. Ik heb besloten dat ik voor de horeca ga. Vooral koken is mijn passie geworden. Daar wil ik mijn beroep van maken.Leon, Leerling Symbion

"We beginnen 's ochtends met twintig minuten mentortijd. Dan kijk ik hoe de koppies staan en nemen we de dag door. Dat zorgt voor structuur. Omdat we een kleine school zijn, kunnen we persoonlijke aandacht echt waarmaken. Ik durf te stellen dat ik letterlijk alle leerlingen ken, van leerjaar 1 tot en met 6. Bij ons draait echt alles om de leerling. Dat horen we ook terug van ouders."Ron, mentor Symbion

Wij bieden...
In verband met de ziekte van een collega bieden wij jou per direct (startdatum in overleg) een uitdagende werkomgeving met aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, conform de cao vo.

 • Je ontvangt een tijdelijk contract voor 1,0 fte voor de duur van de vervanging
 • Wil je minder uren werken? Ook dan komen we graag met je in contact!
 • Inschaling vindt plaats op basis van jouw kennis en ervaring, wat betekent dat je wordt ingeschaald in schaal 4. Je salaris bedraagt dan minimaal €2.136,- en maximaal €2.961,- bruto per maand (cao vo bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband).
 • Vanzelfsprekend ontvang je een reiskostenvergoeding, een mooi pensioen, 8% vakantietoeslag, vrij tijdens de schoolvakanties en een vaste eindejaarsuitkering van 8,33%.
 • Een persoonlijk budget van 90 uur bij een fulltime dienstverband. Deze kun je naar wens inzetten. Je hebt bijvoorbeeld de mogelijkheid om fiscaal aantrekkelijk te sporten, een extra vrije dag voor een weekendje weg, aankopen doen via CoolBlue, Bol.com etc.
 • Daarnaast bieden we jou volop mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen. Zo kun je scholing, opleidingen en coaching volgen via Quriuz, onze huisacademie, maar ook via GoodHabitz, onze online academy.

Naast deze mooie arbeidsvoorwaarden heeft Quadraam je nog veel meer te bieden! Wil je hier meer over weten? Klik dan hier.

Wij vragen...
Je hebt affiniteit met onze leerlingen en kan snel de verbinding aangaan. Je brengt een mbo-diploma en relevante ervaring met je mee. Daarnaast heb je kennis op het gebied van BHV.

Sfeer proeven, dat kan!
Nieuwsgierig geworden? Mooi. Dan komen we graag met je in contact. Wil je eerst bellen of mailen? Neem dan contact op met Anja Geritz (algemeen directeur), a.geritz @quadraam.nl, 06-13513671. In verband met de zomervakantie is Anja Geritz telefonisch bereikbaar t/m 12 juli en weer vanaf 19 augustus.

Solliciteer
Verras ons met jouw sollicitatie. Kies de vorm die bij jou past. Dat mag een brief zijn, maar je mag ook een video opnemen of voor een andere vorm kiezen. Doe dit uiterlijk zondag 25 augustus a.s. Zien we voldoende raakvlakken? Dan nodigen wij je uit voor een gesprek. Bij geschikte kandidaten bestaat de kans dat je eerder een uitnodiging ontvangt en de vacature eerder sluit dan aangegeven staat.

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken er naar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 25 augustus 2024
Contactpersoon
Anja Geritz - Peddemors
De recruiter van deze functie is
Esmee Hoksbergen
School
Symbion
Functie
Concierge
Soort onderwijs
Praktijk onderwijs
Opleidingsniveau
MBO
Salaris en Schaal
€ 2.136 - €2.961 (Schaal 4)
FTE
0,9 FTE, 0,8 FTE, 1,0 FTE

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Praktijkonderwijs Locatie Symbion

Hoge Witteveld 2
6942 RD Didam Netherlands 4

Hoge Witteveld 2 6942 RD Didam Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!