|

Interim directeur Onderwijs & Onderzoek

Welkom bij Quadraam, de toonaangevende onderwijsgroep voor voortgezet onderwijs in Gelderland! Wij zijn op zoek naar een interim directeur Onderwijs & Onderzoek die ons team tijdelijk wil versterken. Deze uitdagende rol biedt je de kans om aanzienlijke impact te maken op beleidsontwikkeling, kwaliteitsverbetering en onderwijsinnovatie. Je zult een cruciale rol spelen in het strategisch meedenken, adviseren en ontwikkelen van een toekomstbestendige afdeling.

De opdracht
Het College van Bestuur van Quadraam zoekt een toegankelijke en deskundige leidinggevende om onze afdeling Onderwijs & Onderzoek tijdelijk te ondersteunen. Onze missie is helder: iedere leerling tot leren brengen. Vanuit deze missie werken wij vanuit de afdeling Onderwijs & Onderzoek voor en met de scholen, waarbij we waarde toevoegen op gebieden zoals onderwijskwaliteit en kwaliteitszorg.

Als interim directeur krijg je de kans om ons team van adviseurs verder te ontwikkelen, het goede te behouden en te laten groeien en verbeteringen door te voeren waar nodig. Jij brengt beweging vanuit verbinding, hebt heldere verwachtingen, bent duidelijk en geeft richting. Je hebt visie, denkt en werkt strategisch, bent innovatief en resultaatgericht. Dit alles doe je met een warm hart en een kalm hoofd.

Jouw opdracht omvat ook het meedenken en adviseren over de toekomstige koers van Quadraam en de implicaties daarvan voor de verschillende afdelingen. In deze rol ben jij een belangrijke sparringspartner voor ons College van Bestuur, de dienstendirecteuren en de directies van onze scholen.

Wat breng je mee?

  • Je deelt onze missie om iedere leerling tot leren te brengen;
  • Je hebt een diepgaand begrip van het onderwijs en de uitdagingen die hiermee gepaard gaan;
  • Je hebt bewezen ervaring als leidinggevende in het aansturen en coachen van professionals;
  • Je bent benaderbaar en geeft vertrouwen;
  • Je werkt planmatig en gestructureerd, bent sterk in het aanbrengen en bewaken van structuur;
  • Je bent een stevige, krachtige en aangename gesprekspartner voor directies en bestuur;
  • Ervaring in het voortgezet onderwijs is een pre.

Duur van de opdracht: 12 maanden, Locatie: Duiven. Start: september 2024.

Heb je vragen?
Bel, app of mail Marieke de Wildt, adviseur recruitment a.i., 06-456 41 694 of m.dewildt@quadraam.nl of neem contact op met Andries Mulder, lid College van Bestuur a.i., a.mulder@quadraam.nl of 06- 28 76 6438. Vanwege de zomervakantie kan het zijn dat we iets later reageren, maar we nemen zeker contact met je op.

Wij werven graag zelf. We hebben op dit moment geen behoefte aan externe bureaus. Bedankt voor het begrip!

Solliciteer
Ben jij de authentieke en verbindende leider die wij zoeken? Heb jij het natuurlijk leiderschap en de ervaring om onze afdeling Onderwijs en Onderzoek tijdelijk te versterken? Reageer via http://www.werkenbijquadraam.nl en kies de vorm die bij jou past. Een brief, CV of videoboodschap, het kan allemaal. Doe dit uiterlijk 12 augustus 2024. We kijken uit naar jouw reactie.

Over Quadraam
Quadraam is de overkoepelende stichting voor 15 scholen in het voortgezet onderwijs in de regio Arnhem, De Liemers en Overbetuwe. Als een van de grootste onderwijsbesturen van Nederland biedt Quadraam met bijna 1500 medewerkers onderwijs aan 12.000 leerlingen. Onze gedeelde ambitie is grenzeloos leren en iedere leerling tot leren brengen. Wil je meer weten? Bezoek onze website: www.quadraam.nl en www.werkenbijquadraam.nl.

Solliciteer nu!
Deadline
maandag 12 augustus 2024
Contactpersoon
Andries Mulder
De recruiter van deze functie is
Marieke de Wildt
School
Quadraam
Functie
Directeur
Opleidingsniveau
HBO, WO

Deel deze vacature

Waar kom je te werken?

Stichting Quadraam

Duiven
Netherlands 1

Duiven Netherlands

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!