|

Vrijwilligers gezocht bij Quadraam!

Heb jij wat tijd over en wil je die goed besteden? Of zoek je een leuke manier om je in te zetten voor een school en de leerlingen? Bij Quadraam ben je van harte welkom! Of je nu een paar uur per week beschikbaar bent of wat vaker kunt helpen, jouw bijdrage als vrijwilliger wordt enorm gewaardeerd. Samen maken we het verschil voor onze leerlingen en zorgen we voor een fijne sfeer op school!

Wat ga je doen?
Voor verschillende scholen binnen Quadraam zijn we op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen ondersteunen bij diverse activiteiten. Denk aan het begeleiden van excursies, het helpen in de schoolbibliotheek of het ondersteunen van leerlingen bij hun ontwikkeling. Je kunt aan de slag op scholen in de Liemers, Overbetuwe en Arnhem. Er is altijd wel een plek waar jouw hulp hard nodig is!

We zoeken vrijwilligers die zich betrokken voelen bij het onderwijs en graag een handje willen helpen. Je krijgt energie van het ondersteunen van leerlingen en docenten en je vindt het leuk om actief te zijn in een schoolomgeving. Of je nu veel of weinig ervaring hebt, bij ons ben je welkom!

Over Quadraam
Bij Quadraam bieden we meer dan alleen een vrijwilligersfunctie. We creëren een omgeving waarin je iets terug kunt doen voor de maatschappij én jezelf kunt ontwikkelen. Wat kun je verwachten?

  • Betekenisvol werk: Je krijgt de kans om op een actieve en plezierige manier bij te dragen aan het onderwijs, terwijl je tegelijkertijd ziet hoe jouw inzet echt impact heeft.
  • Flexibiliteit: Jij bepaalt hoeveel tijd je wilt besteden. Een paar uurtjes per week of meer? Alles is bespreekbaar.
  • Groei en ontwikkeling: Als vrijwilliger kun je op informele basis incidenteel deelnemen aan workshops en trainingen die we via onze huisacademie Quriuz aanbieden.
  • Vergoeding: Als vrijwilliger ontvang je een vergoeding van € 3,25 per uur (voor vrijwilligers jonger dan 21 jaar) of € 5,50 per uur (21 jaar en ouder), tot een maximum van € 210,- per maand en € 2.100,- per jaar (2024).

Wil je meedoen?
Nieuwsgierig geworden? Mooi! We komen graag met je in contact. Klik op de sollicitatieknop en vertel ons kort waar jij graag bij wilt helpen. Heb je een voorkeur voor een specifieke school? Deel dat dan ook gerust in je motivatie!

Heb je eerst nog vragen? Bel of app gerust met een van de recruiters. We staan voor je klaar!

  • Esmee Hoksbergen: 06 39 82 33 89
  • Leonieke Heskes: 06 42 06 11 26
  • Bo Eilers: 06 39 82 33 75

Een veilige en fijne werkplek voor iedereen
We kijken ernaar uit om met je samen te werken! Als onderdeel van onze standaardprocedure vragen we aan al onze collega’s een recente Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) te overleggen voor indiensttreding. Gewoon, om ervoor te zorgen dat we een veilige en prettige werkomgeving voor iedereen kunnen waarborgen. Fijn als je hier alvast rekening mee houdt.

Meer weten?
Wil je meer weten over de sollicitatieprocedure, over wat wij jou allemaal te bieden hebben, of weten of je bij Quadraam en haar scholen past (doe de test!), bezoek dan onze website www.werkenbijquadraam.nl.

En wil je altijd op de hoogte blijven van onze vacatures? Maak dan snel een Job Alert aan en volg ons op Instagram!

Wij gaan voor de beste collega op de juiste plek! Daarom wordt deze vacature direct intern en extern gepubliceerd. Wij zien heel graag je sollicitatie tegemoet.

Solliciteer nu!
Deadline
zondag 15 december 2024
Contactpersoon
Bo Eilers
De recruiter van deze functie is
Recruitment
School
Quadraam
Functie
vrijwilliger
Opleidingsniveau
WO, MBO, HBO, 1e of 2e graads

Deel deze vacature

Jouw collega's

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'

"De leerlingen op ’t Venster zijn eerlijk en heerlijk direct. Naast het bijbrengen van de vakinhoudelijke kennis krijg jij ook de verantwoordelijkheid om ze coachend een stapje verder te helpen in hun (school)carrière!” John van der Linde, docent wiskunde op Vmbo ‘t Venster

 

'Samenwerken met heerlijk directe leerlingen!'
'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk nu zo’n 18 jaar op het Maarten van Rossem. Ik wilde graag op een vmbo-school werken. Ik wil mijn leerlingen een gezonde leefstijl meegeven. Hen gezonde keuzes laten maken. Dát motiveert mij, iedere dag weer.” 

Diane Hommes, vakgroephoofd Zorg & Welzijn op het Maarten van Rossem 

'Hier kan ik leerlingen een gezonde leefstijl meegeven'

“Ik werk het allerliefste met pubers. Ook al zitten ze onderuitgezakt met een capuchon op hun hoofd tekeningetjes te maken in hun schrift, juíst dan letten ze ontzettend goed op. Dat moet je even doorgronden. Ze hebben echt wel interesse in de wereld om hen heen. Het leukste moment is als je een lampje ziet branden, daar kan ik echt van genieten.” Pieter Hermens, docent Duits en coach OPUS- Lorentz Lyceum

Ik werk het allerliefst met pubers!